Po dlhej dobe som si znova pozrel túto morbídnu rozprávku a sa čudujem, že som tie diely ešte nevidel. Niekedy sa desím ako to tí tvorcovia vymysleli také hlúposti. Kto to pozná, máte to radi? Nejaký obľúbený diel?
Videla som to prvýkrát, keď som mala sedem... Asi to na mne zanechalo nejakú ujmu, alebo čo, ale odvtedy som nevidela ani jednu časť, pretože ma to strašne desí
nenavidim to. ja odmalicka az doteraz neznasam vsetko s akoukolvek drastickou tematikou (napriklad minule na byte pustali sinistra, ci co, a ja som si radsej zacal citat bibliu). prvy raz som to videl ked som bol decko, vyplakal som sa do vankusa a odvtedy som sa tomu vyhubal.
Ja som to s bratom kukavala super to je, najviac si pamatam diel ked tomu losovi privalil strom nohu a on si ju tak dlho odrezaval so zaberom len na jeho tvar, a potom sa pozrel a ze zla noha tak sa do toho zas pustil
Nemám to rád, no pamätám si takú hru na Sony Ericssony staré, čo sme kedysi všetci hrávali, kde sa tie zvieratká roztočili na kolotoči a museli doletieť čo najďalej pokiaľ sa nezabili
Kukali sme to na angličtine raz, keď spolužial hovoril že pustí tú rozpravku, ta sme sa smiali. Ale tú rozprávku som objavil už skôršie, keď som mal 10/11 tak nejak. Ale nebaví ma to nejak tak kukať. Radšej si kuknem simpsonovcoch. To je moja srdcovka.
mne stačilo dielo pre deti od japonca -Hajao Mizajaki - cesta do fantazie--- čo je strašne dlha kreslena animovana rozpravka pre deti a utrpel som duševnú traumu ked som to dopozeral,,, robil som take party a toto malo byt pre male deti ale moji dospelý kolegovia z práce mali fakt dosť - báli sa a kričali vypni to...Japonci su fakt divný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Radsej pozeram Adventure Time alebo tak.