To je kto??? Jáááj tá "hviezda" čo pred 100 rokmi napsievala Poker Face a dnes o ňu nik ani nezavadí a z 23 miliónov fanúšikov má v skutočnosti len 8... Súcitím s ňou.
Ja ju nemám absolútne rada, vôbec ju neuznávam a nepáči sa mi ako sa oblieka, o čom spieva a ani ako sa správa v klipoch. Môžem povedať, že vypínam rádio, ako náhle pustia nejakú jej pesničku. Blewh!
vieščo na zakladke som mala spolužiaka ktorý bol ňou totálne posadnutý ! že sa to ani nedá opísať ako, vie o nej všetky do detailov do podrobna všetky informacie, atď. Bol by schopny pre ňu zabijať. Možno by ste si rozumeli ak chceš napiš TS dam ti jeho fb ......no a či ju ja mám rada? mala som ale tento chlapec mi ju až moc sprotivil
@dandybrendy neviem či má len 8 fanúšikov, keď vypredala najväčšiu halu v afrike ... a asi 80% koncertov z btw ballu bolo vypredané.. a že "nemá" fanúšikov
jej hudba sa mi nepáči, ale prekvapivo mi nevadí a je mi na nej sympatické, že si tak nejako udržiava svoj špecifický štýl...teda aspon mám ten pocit, nesledujem to nejako
no.. neviem ale niektorí tu majú riadne haluze, radšej pčujte do nejakej Rihaňi čo v živote nechytila mobil do ruky na písanie vlastných textov a nápady na nové skladby..ja mám Lady Gaga celkom rada, vie spievať, skladá dobrú hudbu.. názor nikomu neberiem iba mi tu niektoré reakcie prišli až prehnané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
správanie a ostatné...nech si robí čo chce
je mi ukradnutá.
to by vypredal aj maiga
Hnusi sa mi.
Ale spievam si ked ide v radiu
Inak, mala som ju celkom rada, ale teraz mju nemám veľmi v láske, hlavne preto, že je satanistka. -____-
inak ja osobne ju nejak extra nemusím, to, čo robí na koncertoch je už niekedy trochu moc, ale nech si robí čo chce
hudba jej sa mi moc nepáči
aha tak toto je asi púšť no ako povieš DDD
ale kazdy fanusik konspiracnych teorii vie to, ze je to vlastne jedna velka nadpozemska lod ktorou sa sem prepravuju ufoni
OKEJ, ĽUDIA, OSEM MILIÓNOV, NIE OSEM!!!! Myslela som, že to bude jasné.
jeblina.
ale tiez je mimo mna ale nevadi mi
je to puca co fajci falus satanovi a to podporovat je chore