Ani moc nie..mám rada, keď mám všetko naplánované a neznášam, keď sa to začne nejako meniť, dosierať..a väčšinou ani nikde nejdem, ak mi niekto len tak zrazu povie že vstaň, ideme niekam ale myslím tým normálne výlety a pod., nie všeobecne že ani na kávu nejdem a tak
Nie nemám to rada, lebo nehovním celé (voľné) dni v posteli a nečakám na niečo spontánne.
Niečo také mi zvyčajne naruší nasledujúce plány, takže nič moc. Čo sa týka neplánovaných "akcii" ako napr- ,, prídte na chatu ihneď" tak to tiež podobne môžem osrať lebo potrebujem hodiť sprchu,potrebujem sa nachystať/pobaliť, potrebujem si kúpiť jedlo čo tam budem jesť atď. Proste nenávidím take veci
Nemám rada keď ma niekto len tak zavolá že poď hneď tam a tam, alebo dokonca keď sa bez ohlásenia nasáčkuje do môjho bytu, a zrazu mi naruší moje súkromíčko a plány a uvidí ma v houm móde s výzorom pustovníka z jaskyne.. to nedávam ani keď mi vlastný frajer urobí. Ale také že napr. idem zo stanice na byt a skončím na 3 dni v Trnave s cudzími ľuďmi, to je v poho, aj keď extrémne vyčerpávajúce
Ale mám pokiaľ sa nejedná o nejakú veľkú vec, iba ísť napríklad len tak do mesta večer. Ale samozrejme všetko záleží aj od situácie... Keby mi niekto povedal, poďme zajtra do BA, nemohla by som ísť, keďže mám školu ale cez prázdniny by som šla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Niečo také mi zvyčajne naruší nasledujúce plány, takže nič moc. Čo sa týka neplánovaných "akcii" ako napr- ,, prídte na chatu ihneď" tak to tiež podobne môžem osrať lebo potrebujem hodiť sprchu,potrebujem sa nachystať/pobaliť, potrebujem si kúpiť jedlo čo tam budem jesť atď. Proste nenávidím take veci