...že prežívate stres aj z úplne bežných činností? Klasika! Mám známeho (nie som to ja) a tento môj známy prežíva bežné čínnosti (ako je napríklad zdvihnutie telefónu a obyčajná komunikácia s človekom, alebo stretnutie s priateľmi v bare, na káve, hocikde
ja to mám tiež. netrasú sa mi ruky, ale väčšinou mi je dosť nevoľno, chce sa mi grcať a tak
naučila som sa s tým žiť, nebudem kvôli takej pičine podporovať farmaceutický priemysel
@grietusha OK! Ale to že je ti nevoľno okolie nespozoruje (ak sa nezelenáš, alebo doslova negrciaš tetuške na pošte do okienka), ale keď je tvoj podpis podobný podpisu 105 ročného parkinsonom postihnutého deda je to mierne nepríjemné
mne sa ruky trasú odmalička, ale nie zo stresu ale neviem z čoho, lebo ani na vyšetreniach mi nič nezistili holt, čašníčka zo mňa asi nebude a je milé že chlapci si vždy namýšľajú že to z nich
ja mam tiez nejaku taku haluz, nie uplne zo vsetkeho ale z vela veci, ale ...je to taky podvedomy strach, neviem to vysvetlit skor by som povedal, ze ked nieco riesim som v takom akcnom mode, v miernom napati
Ja zvyknem byť často nervózny.. ak napr vidím na veľkú vzdialenosť kamarátov strašne nervózny som a často to skončí tak že mi skočí hlas a pozdravím sa uplne tenučkým hlasom jak leklá ryba
Alebo keď mam isť do školy mam stres ale nie z toho že niečo neviem ale len proste z toho že tam musím byť 7 hodín.. prídem domov a mám stres že zase nestihnem svoj plán a napr vynechám posilku alebo miesto anime si kus dlhšie zahrám hru a neostane mi čas na anime
A vôbec to nedávam najavo.. mne sa ani ruky netrasú ani nič len proste vkuse chcem mať všetok voľný čas doslova na hodinu naplánovaný lebo by som mal stres ak by som nejakú vec vynechal
@spiralfaust ja nič z tohto, ale napríklad vždy nejakú činnosť začnem (alebo plánujem začať) v okrúhly čas...napríklad o jednej, alebo max pol druhej...a nikdy nezačnem o trištvrte...to si vždy poviem, že začnem o tých 15 min.
Niekedy som prežíval naozaj všetko takto, ale teraz skúsenosťami som sa naučil cez to preniesť. Ešte stále je tam ten pocit pri určitých činnostiach, ale snažím sa zachovať si pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
naučila som sa s tým žiť, nebudem kvôli takej pičine podporovať farmaceutický priemysel
nevyzerá byť nervózna
a hej, z bežných činností aj akože roznášanie tanierov napríklad fun, me reccomend!
nič s tým nerobí
Alebo keď mam isť do školy mam stres ale nie z toho že niečo neviem ale len proste z toho že tam musím byť 7 hodín.. prídem domov a mám stres že zase nestihnem svoj plán a napr vynechám posilku alebo miesto anime si kus dlhšie zahrám hru a neostane mi čas na anime
A vôbec to nedávam najavo.. mne sa ani ruky netrasú ani nič len proste vkuse chcem mať všetok voľný čas doslova na hodinu naplánovaný lebo by som mal stres ak by som nejakú vec vynechal