Máte skúsenosti alebo vaši známi so školou uvedenom nižšie ? ;)
Stredná odborná škola obchodu a služieb Samuela Jurkoviča Sklenárová 1 xD
Je náročná všeobecne ?
Akí sú učitelia ?
*-* obchodné a informačné služby – medzinárodné obchodné vzťahy je tento odbor najťažší ? a oplatí sa ho študovať ?
Sklenárová ak myslíš tú čo je v BA tú umeleckú, tak kamarátka tam je už v druhom ročníku a vždy mi píše, že ju sklenárova ničí, no ona furt kuká anime a čosika robí a má nejakú prax či čo teraz tak má chill .. Ak by si chcela, dám ti na nu kontakt ale nesmieš jej povedať, že je odo mňa
jezis kriste. sklenarova a tazka? vsak tam vzdy chodila bratislavska stoka ktoru nikam inde nezobrali na ucnovku hah a ten odbor obchodné a informačné služby – medzinárodné obchodné vzťahy to je akoze pokus o ftip?
@samarakikus keby len fetakov to nemas na viac nez na takuto picovinu? daj si nejaku strednu odbornu skolu/priemyslovku ale ne tieto "zdruzene stredne odborne skoly" a sracky
@chlorofyl keby sa mi chcelo mam aj na gympel ale nechce sa mi a na gympel by som nikdy nesla priemyslovky by ma nebavili sice ani toto ale je tam ta ekonomika mna by bavilo nieco s cestovanim a jazykmi,geografiou nič také okrem cestovného ruchu nenasla na HA nechcem ist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Budes to zvladat neboj sa