ja sa k zubárovi uplne teším ked idem a na (ne)šťastie mám zuby uplne zdravé takže mi nič nerobí ja zbožňujem vŕtanie a všetko! by som tam s radosťou išla nech robí čo chce
Nie, len mi riadne vadilo vytrhávanie dvoch či troch mliečnych zubov so zahnutými koreňmi (som dosť imúnny voči anestetickým injekciám do ďasien, takže prakticky nepomohli).
Asi pred troma mesiacmi mi mali dávať strojček a najprv som musela ísť na ústnu hygienu, kde mi vysvetlili, že ako si mám umývať zuby keď budem mať strojček. Zubárka mi tam pustila video, nech kukám ako si ľudia čistia zuby. Potom si zobrala svoju kefku a začali mi predvádzať správne čistenie zubov (sama na sebe). Robila také ksichty a grimasy .
na zakladnej som mala strasnu tyranku nocne mory sme z nej mavali lebo bezne prisla cez hodinu ze nam treba prehliadku aj ked na matike nam zavideli, my sme sa triasli
desne...odkedy mi rástli osmičky a potom mi trhala aj nerv pomaly zaživa....priznám sa, aj som si poplakala vela razy nič príjemné, radšej tam nejdem ak nemusím.....ale chcem mať zdravé zuby takže musím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak ja brutálne....neznášam ich
skôr sa bojím detskej doktorky :/ béé
nie
to skôr niektorých ich prístrojov ktoré používajú.
Teraz už je to lepšie, bojím sa tak či tak,ale cirkus im tam už nerobím
este nikdy mi nenasli kaz
klop klop
cize nie
Asi pred troma mesiacmi mi mali dávať strojček a najprv som musela ísť na ústnu hygienu, kde mi vysvetlili, že ako si mám umývať zuby keď budem mať strojček. Zubárka mi tam pustila video, nech kukám ako si ľudia čistia zuby. Potom si zobrala svoju kefku a začali mi predvádzať správne čistenie zubov (sama na sebe). Robila také ksichty a grimasy .
A nebojím... prečo by som sa mala?
ale teraz mam taku milu dobru neznu a drahu