Ja mám stres nech sa mám stretnúť s kýmkoľvek, s kým som si zatiaľ len písala, je jedno akého pohlavia, veku a počtu Raz som sa s jednou babou stretávala iba pretože som jej mala tuším len niečo poradiť ohľadom školy a ja som normálne zo začiatku z toho bola vyklepaná. Ja asi nie som normálna, že?
no hej....ale iba trocha...z toho že nejak sa nenájde reč.....ale horšie to je keď s mám stretnúť s niekym koho som už stretla...a sympatie tam sú to som potom roztrasená jak želatína
Aj hej (po niektorých takýchto stretnutiach)... ale tak, záleží od toho, kto to je... Keď si s ním píšem ja neviem rok a v jednom kuse je o čom (čo je teda riadne na tých TSkách vidno tak nemám problém (viď taký @heatrow , však ? ) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ako už napísal @18 motýle v bruchu
A nemala som moc stres pred tým, ale skôr tých prvých 5 minút, to bolo hotové WTF Lenka čo si to urobila!
Ale neľutujem
Teda pred takými 3-4 rokmi som mala stresy aj keď sa mi nejaký chalan prihovoril. Ale teraz už nemám..a aj keď, tak skôr príjemné stresy