Len tak mi napadlo,či ste si už nejakú tú brigádu na leto hľadali,a ked áno,či ste aj niečo našli Ja som hľadala,ale v našom meste je to už tradične bieda...
Aj predtým bolo dosť ťažké si tu niečo nájsť,ale teraz je to ešte horšie,ak niekam do n
U nás je to tiež bieda, ale časníčky potrebujú skoro všade
Ak to u Vás tak nie je, tak skús obehať podniky osobne, možno by ťa niekde zobrali napríklad na zastupovanie ked budú mať ich stále zamestnankyne dovolenku, čo v lete isto budú mať.
u nás je to tiež tak.. ak nemáš kade tade známosti tak si nepomôžeš.. fnuk.. tiež by som niečo brala.. aj by som opatrovala deti.. ale tu nikto také niečo nechce..
@plarika - opatrovanie detí si je myslím dosť zapeklitá vec pretože ak by si to chcela robiť legálne musíš ísť cez agentúru ktorá ťa samozrejme strašne ošklbe alebo si musíš založiť živnosť ktorá zo sebou prináša tiež dosť starostí (odvody, daňové priznania a neviem čo ešte...) :/ Takže tak...
... a takú vec by som isto nerobil bez poistenia - človek nikdy nevie čo sa stane a potom už je neskoro plakať Na také veci si ja osobne dávam dosť pozor.
na brigádu už spadá jedine iná časť slovenska alebo zahraničie ja som brigádovala v holandsku no a toto leto asi idem do kúpeľov a druhý mesiac trénovať takže mám program na leto nabitý
.... dieťa je nevyspytateľné - z ničoho nič vstane a pustí plyn a strčí si hlavu do rúry, alebo vlezie do chladničky, alebo vyskočí z okna, alebo alebo alebo - človek nikdy nevie
@snehovavlocka - na platenú či neplatenú odbornú prax?? Za neplatenú odbornú prax dostáva zamestnávateľ študenta od štátu nejaké finančné dotácie a veru nie je to malá suma Takže to by nebolo problém nájsť... alebo lepšie povedané bude to menší problém dúfam good luck
tak viac menej to vyzera, ze by som nieco mohla zohnat.. pred prazdninami asi pojdem na pumpu, ale to vdaka kamoske, ktorej mama tam robi a cez leto pojdem mozno do lidla brigadovat abo tak a to vdaka mame druhej kamosky, ktora je policajtka a zistovala nam brigady cez nejaku tu ich databazu a podobne kraviny, takze tak, ale nic este nemam na isto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
mňa ničnerobenie zabíja :/
ved to aj mňa,nechcem zabiť 2 mesiace
Ak to u Vás tak nie je, tak skús obehať podniky osobne, možno by ťa niekde zobrali napríklad na zastupovanie ked budú mať ich stále zamestnankyne dovolenku, čo v lete isto budú mať.
ucit sa na maturu v septembri...
na pôvodného fleka ma nezobrali, lebo kvôli kríze nebrali úplne nikoho...
naše mesto je malé a ani nie je kde robiť...v stavebnej firme by som zdochol a potom tu toho veľa nie je...a tiež všetko po známosti
@stodvacinkar a aká práca to je?
..ale vzdy sa nieco najde
akozarobitnainete.meu.zoznam.sk/