Nie a kto vie, či tohto roku nejaký bude, lebo to vždy bola moja práca, ale už ma to unavuje tváriť sa jeden deň do roka, že mám skvelú rodinu čo aj tak vždy skončí katastrofou...
Aj keď moja matka úspešne míňa peniaze za nové ozdoby, ktorých nie je tak veľa, aby som s ním ozdobila celý strom a farebne sa mi nehodia k tým pôvodným... čiže hold netuším
@stenatko takto to kedysi dopadlo vždy aj u nás, resp. potom keď sme ho dávali dole, tak tam viseli už len obaly od salóniek, tak sme to vyriešili tak, že ich tam nedávame a sú len v miske pod stromčekom
Akurát dnes sme ozdobovali... Osobne by som bola za, keby sme to robili až vo štvrtok/v piatok, ale maminka cez týždeň chodí po piatej z roboty a chápem, že potom sa jej to už nechce ťahať, stavať, svetielka robiť a tak.
ano taky malicky mame iba uz , cele roky sme mali velky umely ale teraz mama kupila taky malicky asi 1 m tiez umely ,, uz to aj tak nikoho nebavi tie vianoce
hej už od stredy.... mala som chuť na vianočnú náladu ... a to som už od minulej soboty pílila rodičom uši nech ho prinesú z pivnice (máme nový aj ozdoby a bola som strašne zvedavá jak to bude vypatrať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale moji susedi majú už 3 týždne postavený a už druhý týždeň s ním svietia
Aj keď moja matka úspešne míňa peniaze za nové ozdoby, ktorých nie je tak veľa, aby som s ním ozdobila celý strom a farebne sa mi nehodia k tým pôvodným... čiže hold netuším
myslim ze az Stvrtok lebo Piatok nejaky mat budeme
vždy ho ozdobujeme tak deň-dva pred Vianocami a myslím, že to bohate stačí
Deň pred Štedrým dňom
malá sestra šla ku starkej na noc takže sme mali čas
Takže to robíme vždy víkend pred Vianocami.
my až 24. doobedu
na štedrý deň zdobíme predsa, doobeda..
a ešte aj nafukovacích snehuliakov