No ja mám problém, neviem to ani definovať. Proste mám pocit, ako keby som bol každý deň nafetovaný, ale samozrejme, že nič nefetujem. Takže neviem čo to je, ale nedá sa to ani nazvať únava, lebo sa mi nechce spať, aj keď si párkrát zazývam.
odkedy sa mi začali prázdniny, tak sa úplne vytešujem a nie som vôbec unavená ani spať sa mi nechce... a to som si myslela, že budem celé prázdniny ležať v posteli
som unavená, pretože nič nerobím, vkuse mám na pamäti, čo sa všetko musím stihnúť naučiť a je to ten stres a stereotyp, čo ma vyčerpáva
zároveň sa neviem dočkať, kedy skončí moja posledná skúška
v ten deň to snáď prestane a budem môcť urobiť konečne aj niečo pre seba
Je jar, meni sa pocasie zacina byt dusno, ono sa aj hovori ze jarna unava, hej no v poslednom case je to celkom naloz, ale ttreba pretrpet na kave a mateckach a zachvilu ta to prejde
tak to mas blbe lebo ja mam na to aspon dovod nezdravo sa stravujem , lezim pri tv , fajcim , pijem tak sa neni co cudovat ze som stale unaveny aj keby som rad sportoval ale neni s kym a sameho ma to nebavi
Pocit únavy ? Dajte si ráno jeden drink tohoto a celý deň nebudete vediet, čo to únava je.. Káva a energeťáky sa nechytajú » www.energiabhip.sk/n/blue-unisex...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zároveň sa neviem dočkať, kedy skončí moja posledná skúška
v ten deň to snáď prestane a budem môcť urobiť konečne aj niečo pre seba
Nerozumiem tomu .. je jedno či športujem alebo som doma , spal by som aj 20h denne.
konečne neprší vkuse a neni mi do plaču!
» www.energiabhip.sk/n/blue-unisex...