Takze tu je priklad, chcem aby ste napisali ako ste to vypocitali zapis atd... Takze: Mierka mapy je 1:20 000. Trasu ktora je na mape dlha 2.5 cm, prejde turista , kracajuci rychlostou 6 km /hod za cas: 0.12 hod. alebo 1/12hod alebo 5/12hodin alebo 0.05ho
A nechcela by si aby sme za teba chodili aj do skoly? Okrem ineho, mam dojem, ze ta tema par riadkov pod touto je tiez tvoja. Tam ti ludia s jednym prikladom pomohli, to ale neznamena, ze za teba budu ludia odteraz pisat ulohy.
@11 nič nieje zle, šecko dokopy nieje problem vypičítať do 3 minut su to primitivne jednoduche veci... dané kružnice nemaju žiadny priesečník, ani nič netreba kresliť.
ak to tak surne potrebuješ tak napíš, vyratam a pošlem...
Doprde.e, ako mozu mat dve kruznice 3 spolocne body? stredy su vzdialene 1,5 a ked to scitas s polomerom mensej kruznice tak ti vyde ze je to 4,5 a to je menej nez 5. Nemaju ani jeden spolocny bod, ta mensia je proste v tej vacsej.
3. zo zadania vies ze peter bezi 5/4krat rychlejsie nez pavol, respektive jeho rychlost je o 1/4 vacsia a to je umerne tomu naskoku 400 metrov. V momente ked zacal peter bezat pavol musel dobehnut este tie 4/4 a toje 4*400=1600 a ked pripocitas este tu prvu stvrtinu tak je to 1600+400=2000 metrov bola dlha ta trat.
Mozes si to vypocitat aj druheho pohladu, pavol je 4/5krat pomalsi, respektive jeho rychlost je o 1/5 mensia a to je umerne naskoku 400 metrov. V momente ked peter zacal bezat pavol mal uz zabehnutu 1/5(400m) tak peter musel dobehnut tych 5/5 tj 5*400=2000 vychadza to iste
tie kruznice..
to su dva urcite.... pretoze 2,5-1,5=1 a to je mensie ako 1,5 xD
a ten prvy zo vzdialenosti na mape si to hod do reality...(trojclenkou s priamou umerou) a potom len znasob 6km/h (nezabudni vzdialenost premenit na km) xD
dvojrozmerny nahodny vektor(X,Y) ma nasledovnu zdruzenu funkciu hustoty rozdelenia pravdepodobnosti
f(x,y)=1) 1/k(xna2/2+xy/5) pre x patri(0,1) a y patri (2,5) uzavrete intervaly
2)0
vypocitajte konstantu k,marginalne funkcie hustoty rozdelenia pravdepodobnosti,podmienene funkcie hustoty rpzdelenia pravdepodobnosti,zdruzenu distribucnu funkciu,marginalne distribucne funkcie,kovarianciu a korelacny koeficient
@32 neser ma tým! blíži sa mi skúška s štatistiky... tam ratame podobné keketiny... @depechemode nemaš pravdu s kružnicami pravdu má @zamidari nemajú ani jeden spoločný bod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a dakujem strasne moc tunidlovi
...ja len tak, že vo veku máš že 17ročné dievča...
Kružnice sú zle, nakresli si to
Aj tí bežci sú zle, napíš postup ...
ak to tak surne potrebuješ tak napíš, vyratam a pošlem...
To je síce pekné, že to nepotrebuješ kresliť, ale zabúdaš na to, že niekto to potrebovať môže
A čítaj poriadne, hovoril som o zlom riešení príkladu, nie o zlom zadaní
Súrodenec alebo rodič ti to nemôže vysvetliť? Prípadne spolužiak?
A tých bežcov nemáš dobre ...
hm akoshe taky problem si urobit ulohu? xD
3. zo zadania vies ze peter bezi 5/4krat rychlejsie nez pavol, respektive jeho rychlost je o 1/4 vacsia a to je umerne tomu naskoku 400 metrov. V momente ked zacal peter bezat pavol musel dobehnut este tie 4/4 a toje 4*400=1600 a ked pripocitas este tu prvu stvrtinu tak je to 1600+400=2000 metrov bola dlha ta trat.
Mozes si to vypocitat aj druheho pohladu, pavol je 4/5krat pomalsi, respektive jeho rychlost je o 1/5 mensia a to je umerne naskoku 400 metrov. V momente ked peter zacal bezat pavol mal uz zabehnutu 1/5(400m) tak peter musel dobehnut tych 5/5 tj 5*400=2000 vychadza to iste
A čomu tým pomôžeš?
Tu ide viac o princíp ako o 3 blbé príklady ...
Ona si to teraz zapíše do zošita a zasa nebude nič vedieť ... Nech jej to len niekto radšej naživo vysvetlí ...
to su dva urcite.... pretoze 2,5-1,5=1 a to je mensie ako 1,5 xD
a ten prvy zo vzdialenosti na mape si to hod do reality...(trojclenkou s priamou umerou) a potom len znasob 6km/h (nezabudni vzdialenost premenit na km) xD
f(x,y)=1) 1/k(xna2/2+xy/5) pre x patri(0,1) a y patri (2,5) uzavrete intervaly
2)0
vypocitajte konstantu k,marginalne funkcie hustoty rozdelenia pravdepodobnosti,podmienene funkcie hustoty rpzdelenia pravdepodobnosti,zdruzenu distribucnu funkciu,marginalne distribucne funkcie,kovarianciu a korelacny koeficient
Dakujem
@depechemode nemaš pravdu s kružnicami pravdu má @zamidari nemajú ani jeden spoločný bod
A poradil som jej preto, lebo mozno aj ja si nebudem vediet rady s nejakym prikladom a potom ho napisem na birdz nech mi s tym niekto poradi.