ja sa teda nejako netrhám za knihami ani jedného, ale voči Matkinovi mám vybudovanú až averziu. Ale na druhej strane, Hiraxove teórie o vesmíre vedia liezť tiež na nervy ale tak v tej poslednej ich toľko nezaregistrovala, ako v druhej alebo v tretej...
čítala som jednu knihu od Matkina, po jej dočítaní som si mohla povedať Oh, I see what you did there, dokonca to bol relatívny oddych, ale...človek si už môže prečítať podobné veci kdekoľvek, rovnako ako ich prežiť, po čase sa to proste prežerie a navyše to inšpiruje množstvo blogerov, čo majú potom podobný štýl a...nuž, neviem, zaoberám sa trochu inou odnožou literatúry
obidvaju su fajn.. Hiraxove knihy ma vzdy inspirovali k lepsiemu zivotu a k tomu ze som verila ze cokolvek chcem mozem mat.. .A Matkin to je skor take oddychove ale prijemne citanie pri ktorom sa da aj dobre zasmiat
práve som dostala do rúk E. matkina, aj ja teba, či čo, a som teraz vážne vďačná za každú knihu, podotýkam knihu, nie dobrú knihu... prečítam hocičo teda... a som rada, že si môžem prečítať jednu od E., lebo aspoň usúdim objektívnejšie... preletela som tri strany a je mi jasné, že je to modernisch populáriš štóyl, čiže nebude to moja predstava o dobrej a kvalitnej knihy, ale zatiaľ nehovorím nič ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ja sa teda nejako netrhám za knihami ani jedného, ale voči Matkinovi mám vybudovanú až averziu. Ale na druhej strane, Hiraxove teórie o vesmíre vedia liezť tiež na nervy ale tak v tej poslednej ich toľko nezaregistrovala, ako v druhej alebo v tretej...
Matkin je podľa mňa taký mainstreemový, pre mňa nudný...a komerčný
Hirax na rozdiel od neho vo svojej tvorbe veeľa veľa prináša, ani sa to nedá povedať koľko...má to proste dušu a hodne starú a krásnu