Ahojte, ostáva pár dní do matury a ja ešte nič neviem..nechce sa mi ani učiť, nedokážem sa prinútiť. a ked sa prinútim, nesústredim sa na to.. bojim sa ze nezmaturujem, lebo ja naozaj nič neviem.. ako ste na tom vy?
Neboj sa, zmaturovali aj hlupejsi ludia ako ty (ja napriklad ). Nie je na tom nic hrozne. Tiez som sa ucil len cez akademicky tyzden, i to nie cely a uplne pohodlne som zmaturoval
Ale ak sa nevies prinutit ucit, poloz si otazku, co od zivota chces. Lebo toto je obdobie v tvojom zivote, kedy rozhodujes o svojej buducnosti a to, ze sa nemozes prinutit ucit, moze rozhodnut o celom tvojom buducom zivote, ak sa nedostanes na VS ktoru chces, ci ju nespravis.
ja si uvedomujem, ze to beriem na lahku vahu, som na gymku, dalej chcem ist do Prešova na učiteľstvo SJl/ Geo, dufam ze ma tam vezmu nemyslim na maturu, ale iba nato ako som uz tam.. som hrozna no..a leniva, to hej
Ja mám stresy len zo sloviny, pretože počas celých štyroch rokov som sa do literatúry ani nepozrela
Ale tak.. dúfam, že ma triedna nechá prejsť... To by bolo od nej škaredé, keby ma nenechala
ani mne sa nechce ucit na maturitu...do sloviny a matiky som sa este ani len nepozrela a obcianskej tak to sa musim ucit lebo nam z toho profka dava pisomky..na minulej hodine sme pisali z prvych desat otazok a zajtra dalsich otazok
Podobne ako ty, ani ja sa neučím, teraz akurát na písomky sa učím, ale moc toho nestíham. O 16:00 približne som každý deň doma zo školy a potom mi už moc času neostáva. Budem rada, ak si stihnem cez akademický týždeň prečítať všetko, čo sme prebrali a čo potrebujem.
ale ja neviem nic..no nazaj seriozne.. Maturujem z dejepisu a obcianky, a proste nula bodov. My tiez piseme maturitne ohruhy a pisomky..ale to dam vzdy tipom a dajaku dvojku. Ale ked si predstavim maturu.. neviem co budem robit, mne ide hlavne o to sustredenie..prinutit by som sa prinutila. Ale ked vidim ze sa to ucim o hodinu a nepamatam si to, chyta ma depka a serem nato..
Mne začínajú matury od zajtra o dva týždne, hneď ráno začínam Slovenčinou, ktorú mám teraz otvorenú pred sebou a čakám, že mi samovoľne naskáče do hlavy, kým ja sa flákam po Birdzi.
Mojou mentálnou útechou je jedine fakt, že som so žiadnym učiteľom nemala za 4 roky problém a že mám v skupinách na mature ľudí, ktorí sa až tak neučia.
Ja tiež nemám problém so žiadnym učiteľov, ale nemám až také dobré známky. No prevažne 2jky, iba z dejepisu ktorý neznasam a musela som z neho ísť maturovať mi zatiaľ vychádza 4ka to este musim nejako dokopať..ale mna najviac štve ten dejepis.. neviem ako sa naucit 200 stran uz teraz nestiham.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale ak sa nevies prinutit ucit, poloz si otazku, co od zivota chces. Lebo toto je obdobie v tvojom zivote, kedy rozhodujes o svojej buducnosti a to, ze sa nemozes prinutit ucit, moze rozhodnut o celom tvojom buducom zivote, ak sa nedostanes na VS ktoru chces, ci ju nespravis.
Ale tak.. dúfam, že ma triedna nechá prejsť... To by bolo od nej škaredé, keby ma nenechala
Mojou mentálnou útechou je jedine fakt, že som so žiadnym učiteľom nemala za 4 roky problém a že mám v skupinách na mature ľudí, ktorí sa až tak neučia.