No ahojte Uz aj na nas prislo. Aku pripravu venujete jednotlivym predmetom napr. na pisomne maturity? Pripadne, ak ste na Gymku alebo pod ako je to s vasim anglj/ nemj na urovni B2. Kolko veci ste uz stihli prebrat? Uz stresujete alebo az den pred?
@vikinavf Presne! Zo sloviny sa este da predvidat tak priblizne lebo ked mas vacsinu povinnych diel precitanych tak tie texty pre teba nie su az take nezname. Len najhorsie to je z anglinou. :/
co sa pisomnych tyka,venujem sa matike. a to tak ze momentalne pocitam minulorocne maturity. a nemcina-to robime tiez stare maturity v skole. slovencine sa nevenujem vobec a ani neplanujem. a nie, ziadny stres. ten bude az v pondelok resp. utorok rano.
Hehe, že matury . Na angličtinu sa nebudem učiť vôbec. Na SJL si možno deň pred prečítam nejaké obsahy, ktoré som v živote nevidel aby som aspoň mal šajnu, čo sa tam píše. A matiku som si dal len dobrovoľnú, čiže na to úplne seriem, keď to dám tak mám + a keď nie tak nič a zatiaľ na ňu nemám čas, čiže sa na ňu neučím.
SJ je čisto len čítanie s porozumením,úloh zameraných na vedomosti z hodín tam je možno 5(myslím tých 10000000 poučiek čo sa máme naučiť)
AJ-no povedzme že som si robila staré testy,ale B2 je dosť ťažká,rešpekt tomu,kto to dá na 100% (AJ sa učím už 9 rokov,väčšinu kníh čítam len v nej a vytretá vôbec nie som,ale tie testy mi dali zabrať)
Matika-no to sa spolieham na to že sprostí majú šťastie aspoň v matike...ale zatiaľ čo som robila staré testy tak všetko okolo 40%,tým pádom som zmaturovala Jediné,čo si musím zopakovať je pravdepodobnosť a analytickú geometriu...
slovinu kašlem a maturujem písomne bohužiaľ z FRJ aj keď anglinu viem 100pro lepšie,ale som spravila zlé rozhodnutie no,ale na ten jazyk sa budem fakt,že pripravovať,len ešte neveim ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Viac nehodlám vykonať.
sjl nechavam na nahodu
AJ-no povedzme že som si robila staré testy,ale B2 je dosť ťažká,rešpekt tomu,kto to dá na 100% (AJ sa učím už 9 rokov,väčšinu kníh čítam len v nej a vytretá vôbec nie som,ale tie testy mi dali zabrať)
Matika-no to sa spolieham na to že sprostí majú šťastie aspoň v matike...ale zatiaľ čo som robila staré testy tak všetko okolo 40%,tým pádom som zmaturovala Jediné,čo si musím zopakovať je pravdepodobnosť a analytickú geometriu...