Ja som teraz dva dni pocitala matiku, aby som zistila, ze mi nejde analyticka geometria a kombinatorika Najhorsie vsak je, ze spravite si maturitu z jedneho roku a tesite sa z tych krasnych 90% a spravite si maturitu z dalsieho a mate 60% : A teraz ze aka verzia caka nas? Dostaneme lahky, ci tazky test? BLEEEE
A anglinu som si robila dneskoska a 87%. A najviac chyb som zistila, ze mam v gramatike a to preto, lebo nepouzivam predminuly cas, takze som este gramatiku zacala riesit.
A slovinu este neviem co sa budem ucit
Anyway, tymto vsetkym som chcela povedat, ze @6 nema pravdu. Respektive ma, ale nie v takom zmysle ako to myslela. Pretoze niekomu nestaci len zvladnut to. Ale zvladnut to naozaj dobre a tomu nezaskodi, ked si veci zopakuje..
akurát prepočítavam nejakú matematiku s prestávkami na star wars, takže to nie je moc produktívne...
a nerobím to preto, aby som zmaturovala lebo o tom niet pochýb (nepoznám nikoho, kto by nespravil ani), ale preto, aby som nemusela robiť prijimačky na jednu fakultu....
@dali12 vieš čo, ako na ktorej......my sme v škole ešte robili test asi z 2008, a tam to bola úplná lahoda počúvať......úplne všetkému si rozumel, žiadne zbytočné šumy neboli.....proste 1. krát sa mi stalo, že som mal posluch na 100%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A anglinu som si robila dneskoska a 87%. A najviac chyb som zistila, ze mam v gramatike a to preto, lebo nepouzivam predminuly cas, takze som este gramatiku zacala riesit.
A slovinu este neviem co sa budem ucit
Anyway, tymto vsetkym som chcela povedat, ze @6 nema pravdu. Respektive ma, ale nie v takom zmysle ako to myslela. Pretoze niekomu nestaci len zvladnut to. Ale zvladnut to naozaj dobre a tomu nezaskodi, ked si veci zopakuje..
a nerobím to preto, aby som zmaturovala lebo o tom niet pochýb (nepoznám nikoho, kto by nespravil ani), ale preto, aby som nemusela robiť prijimačky na jednu fakultu....
zajtra zopakujem to isté z ANJ, len nie maturitné testy, ale tie čo sú vzadu v YES - ke, a tie čo sú EXAM TESTING