Dodnes som sa učila na maturu z účta. Už je po..takže začína SJ, AJ a ekonomika A potom budem mať asi týždeň a pol aby som sa naučila na prijímačky 2 rôznych škôl Pretože na to momentálne pred maturou nemám čas...
každý deň dejepis ..nejaké 3 hodky ... v nedeľu by som mala mať všetko , potom dva týždne geoška, akademický venujem slovine a anglinu sa neučím , mám certifikát, tak hádam to nebude problém
prídem zo školy - otvorím, idem spať - zatvorím a popritom samozrejme internet, nie vkuse a učím sa len na prijímačky = 2 maturitné predmety, zvyšné dva ANJ a SJL sa budem až predmaturou učiť
ja sa ucim vzdy kazdu volnu chvilku mojho zivota... napr v sobotu rano o deviatej mam doucko z fyz a potom sa ucim doma, ale nie vzdy to zvladam, poslednu dobu vela spim a robim vseliake sporty aby mi absolutne nehrablo...
ráta sa aj počas školského vyučovania cez hodiny, kde sa neučíme? maturujem o 2 týždne, ale jeden predmet už viac- menej viem celý a slovinu som mala minulý rok
ja ratam s tym ze nieco v tej hlave mam, tak si vsetko len tak prebehnem a uvidime ... ale uz sa ucim normalne do skoly na hodiny lebo skusaju a pisomky davaju
flakam to proste...zacinam ood zajtra....slovinu viem takych 20tem...anglinu neriesim (to az potom si budem bit hlavu...)a o biolu a chemiu som este ani nezadrela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Prihlášky som si dala na UPJŠ masmediálna komunikácia a komenského marketingová komunikácia.... ale nejak ma neláka vôbec ísť na výšku..a ty?