rozosmejte na zaciatku porotu a bude... a ak nies te uplni kokoti tak to date na 4ku bez uplneho ucenia... ja som sa neucil vobec a bola z toho jedna dvojka
ahojte....ani neviem čo si mám myslieť o tej mature...mám dosť zmiešané pocity...dosť sa bojím slj aj anj ...keby sa dostali von testy to by bola sranda
fuuu veru aj ja sa bojim az teraz som si to zacala tak uvedomovat ze maturujem! a horsie je,ze este som sa nic neucila..ale dala som si slub,ze od pondelka zacinam..bo uz ma to stresuje ze vsetci sa ucia a ja nic ( no snad aspon na tie stvorky boze ....bojim sa strasnee..hlavne pedagogiky,psychologie,literatury,anglictiny (11 marca pisomne to hadam na tych 33percent urobim nejak...
pityes .ajojky no nam jasne povedali ze 33..aaa sak uvidime a preco v septembri?nie ked neurobis pisomne tak musis spravit z tych predmetov na ustnych na 3-ku inak ta daju v septembri
boze 33%, 33.1% ci 34% nie je to jedno ludia... kazdý minimálne polovicu dá... takze nie je sa coho bát... Ale iný masaker je ten sloh zo SJ no neviem... kedze vsetky slohy co som do teraz písal boli stiahnuté z netu...mám iní prúser...
Krista, ja som sa neska dozvedel, že na písomných budeme sedieť za sebou podľa abecedy..to je aká zákernosť?!! Hanba im sviňám!! A že matury nám začínajú nejak o 10-tej..a že skončíme až o nejakej 15-tej..!! Samozrejme medzi tým kokotské dlhé prestávky..viem, že prvá, ktorá je hneď po teste je dlhšia než hodinu..
Inak neviete náhodou, čo za otrasné handry si treba dať na seba na písomné?? Či nechutná extrémná elegancia, jako musí byť na ústných, abo stači..povedzme..slušné sa zaodetie..t.j..neroztrhané rifle..a nejaký slušnejší sveter, abo čo..
drzim vsetkym palce aj vy drzte mne,lebo ako maturujem pisomne zo vsetkeho z coho sa da.zatial som sa k nemcine a matike ani nedostala.slovencinu mi treba este tak vyse polovice a anglina by uz aj bola na 80% z toho co som chcela zopakovat
co vsetci stresujete? Ved monitor zo slovenskeho musi napisat kazdy, sak to bolo minuly rok primitivne, to by zvladli aj deviataci, a z cudzich jazykov, co ste sa nenaucili doteraz uz sa nenaucite, drzim vam palce
nechapem, preco vsetci stresuju...za tie roky nam do hlavy snad nieco naskakalo, aj ked sme sa branili niektori sa naucili uz celu literaturu, vsetky diela a neviem co...takych otazok nech je tam 5...tolko bodov obetujem... podla mna jedine, co sa celkom oplati pozriet je vznikanie slov, nejake gramaticke kategorie, ciarky a basnicke prostriedky...to zaberie tak jedno poobedie (v mojom pripade to zajtrajsie) a nic ine zmysel velmi nema, lebo vsetko ostatne sa clovek naucil vlastne doteraz...
vsetkym nam teda drzim palce a nad tych 33 to vazne nevytiahne len debil...a snad nikto z nas nie je
tak dnes to bolo teda zaujimave, tolko stresu za jeden den, no ale slovencinu mame za sebou, uz len jazyk... zo sloviny som si vybrala tu prvu temu, dokaz mojej dospelosti a dost dobre sa dalo o tom pisat tak dufam ze to bude aspon na tych 6 bodov a teest, no potipovala som si ale tak n ieco som ja vedela... anglina ale bude o dost horsia myslim a hlavne sloh v anglictine... urcite ma nic nenapadne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
cele je to fraska kto to neda toho prehodia
tych magorov pri*ebanych sa nauit co za vsetky voloviny to napisali,
to bude katastrofa
aj ja sa velmi bojim a dufam že prejdem. naozaj ak viete nieco napiste na azet Pityes5 diky moccccc
netreba sa nad tym vzrušovať,,
taketo namoty robili aj ked som bol 9tak a primačky boli malina.
držim vam palce,,,
vsetkym nam teda drzim palce a nad tych 33 to vazne nevytiahne len debil...a snad nikto z nas nie je
Zmaturuje každý, kto chce....
» kernet.blogspot.com/2008/03/maturit...
bolo by super keby tie temy boli aj zajtra na mature,ale spoliehat sa nato nemozeme
Hm, ten kernet je zakerak a plagiator ,
Ale trebalo by tu neminu tu mam za 5