takže, mám takú otázočku, 8 ročný gympel...kedy zmaturujem? stačí ak napíšem sloh nad 25% a z ústnej najhoršie 3, test pod 33%...alebo musím mať aj test nad 33% sloh nad 25% a z ústnej najhoršie 3? lebo raz vidím ako niekto píše - hovorí tak, druhý zasa t
a tento skurvený system vysvetlovať cez net? si sa skym zrazil prosim ta? spýtaj sa učitelky... fakt nemam nervy to tu skušať vysvetlovať lebo je to tažko pochopitelne aj za ustnej formy
@lawey tá nám to hovorila ale to už bolo dávno, som chorý, tento týždeň nechodím do školy a potrebujem to vedieť teraz čo je na tom ťažké? pozri sa hore ako som to napísal ja a tak nejako mi to napíš len tak ako to treba aby som zmaturoval, Ďakujem
@martingunda ťažké je na tom to pochopenie! tak dober... pokial pisomne aj sloh dáš na požadované percenta tak môžeš aj 4 dostať na ustnej,
pokial nespravíš buď sloh alebo pisomku na požadované percentá tak musíš dostať min. 3 na ustnej...a pokial neurobíš oboje, môžeš si spraviť ústne ale o rok tie dve opakuješ...
ohromno mudro vysvetlene s možnosťou že som sa pomýlilaň
vážne je také ťažké poprosiť spolužiakov alebo napíasť email učitelke? alebo si to vyhladať na nete?
podľa mňa zmaturovať je pomerne ľahká záležitosť, takže riešiť na koľko minimálne musím preliezť je fakt zbytočné. aj tí najhorší u nás zmaturovali na lepšie ako spodnu hranicu
@mamradadeli ona nám to povedala tak ako si to napísala aj ty, lenže som napísal na portál maturita 2013, z ktorého mi odpísali, že musím napísať test nad 33% súčasne sloh nad 25% a z ústnej 3....tak to ma trochu zmiatlo...
tí, čo tu píšete, že človek z písomnej zmaturuje aj keby nechcel asi nerobil B2 formu (napr. z nemčiny z minulého roka) ktorá je povinná pre všetky gymnázia a nieje taká jednoduchá ako to tu opisujete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a tento skurvený system vysvetlovať cez net? si sa skym zrazil prosim ta? spýtaj sa učitelky... fakt nemam nervy to tu skušať vysvetlovať lebo je to tažko pochopitelne aj za ustnej formy
-sloh nad 25%, test menej ako 33% a z ústnej aspoň na 3
alebo
-sloh menej ako 25%, test nad 33% a z ústnej aspoň na 3
...a ak spravíš písomné obidve, tak ústne stačí na čo? na 4? asi tak,či?
pokial nespravíš buď sloh alebo pisomku na požadované percentá tak musíš dostať min. 3 na ustnej...a pokial neurobíš oboje, môžeš si spraviť ústne ale o rok tie dve opakuješ...
ohromno mudro vysvetlene s možnosťou že som sa pomýlilaň
vážne je také ťažké poprosiť spolužiakov alebo napíasť email učitelke? alebo si to vyhladať na nete?
ano, poprıpade test nad 33
co je na tom nepochopıtelne ? este mı povedy na akom gymplı sı ked anı ucıtelka tı nevıe povedat... ach jaj