Ahojte, čo si myslíte, aká bude téma slohov z anglického jazyka? Prečítala som si diskusie a dosť som si vsimla, ze to bude o sporte? Nemyslite si, ze je to tazke - najme pre baby? Ake vsetky temy mozu byt? Je to nejako stanovene? apson okruhy, ci tak?
Nie je to stanovené. Osobne si myslím, že bude buď šport, technológie, životné prostredie alebo niečo s jedlom. Tak nám aj angličtinárka hovorila, že si myslí...
@miraculeux sa mi ľúbi ako my dvaja tu dnes riešime všetky fóra o maturite
article bol v tom 2010 a ten nie je až taký hrozný.. treba tam len písať rečnícke otázky a podobné kraviny na upútanie čitateľa....
ale najviac mi vadí na slohu ten čas 60 minút :p ja by som potreboval aspoň dvojnásobok
a čo sa týka @amaliemecunova tak ak by bol sport, tak by som nebol neštastný, však tam ide hlavne o tvoj názor, takže ak nemáš rada šport, tak tam napíš, že to je zbytočné mrhanie času, ničenie zdravia a dopingu.. tam podľa mňa až toľko nezávisí aké názory máš a vysvetľovať na 220 slov tiež nemáš čo, teda skôr len použiť rôzne vetné konštrukcie a to vieš asi o hocičom...
@vlado905 aj mne. Som rada, že môžem fajne postresovať so spolumaturantmi.
Mne najvoiac vadí málo slov, hlavne pri eseji. Čo sme poslednú písali na angličtine, tak som mala dvojku preto, lebo som mala miesto 180 slov 260. A to som sa sakra krotila
Ja dúfam, že dajú niečo, čo sme mali v KAJ už. Najlepšie by bolo so športom, jedlom, knihami (ale to bolo minulý rok ) alebo módou.
2008 - culture and art
2009 - housing, sčasti aj family, history
2010 - to bol article o oslave
2011 - youg and their world
2012 - education
2013 - books
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak mi tam dajú formal letter, tak som mŕtvy
article bol v tom 2010 a ten nie je až taký hrozný.. treba tam len písať rečnícke otázky a podobné kraviny na upútanie čitateľa....
ale najviac mi vadí na slohu ten čas 60 minút :p ja by som potreboval aspoň dvojnásobok
a čo sa týka @amaliemecunova tak ak by bol sport, tak by som nebol neštastný, však tam ide hlavne o tvoj názor, takže ak nemáš rada šport, tak tam napíš, že to je zbytočné mrhanie času, ničenie zdravia a dopingu.. tam podľa mňa až toľko nezávisí aké názory máš a vysvetľovať na 220 slov tiež nemáš čo, teda skôr len použiť rôzne vetné konštrukcie a to vieš asi o hocičom...
Mne najvoiac vadí málo slov, hlavne pri eseji. Čo sme poslednú písali na angličtine, tak som mala dvojku preto, lebo som mala miesto 180 slov 260. A to som sa sakra krotila
Ja dúfam, že dajú niečo, čo sme mali v KAJ už. Najlepšie by bolo so športom, jedlom, knihami (ale to bolo minulý rok ) alebo módou.
Bože už mám fest stres.
2009 - housing, sčasti aj family, history
2010 - to bol article o oslave
2011 - youg and their world
2012 - education
2013 - books