Je mi na totálku jednu či niekoho toto ďalšie fórum o maturite vyrušuje. Asi potom nie je venované tebe tak kuk iné fóra Pre všetkých dnešných maturantov z AJ - aké máte pocity? Napíšte aj úroveň z ktorej ste maturovali a čo si myslíte o slohu
@smartboy presne ako pises (y) no ako pisomka bola tazka a ten sloh bol sice lahsi ako pisomka ale aj tak tazky, nevedel som si moc spomenut tie nase roznve zvyky na slovensku a naco sluzia. Aj v SJ by som mal s tym problem a nieto este v AJ. Ale tak dajako horko tazko by to snad malo byt ok ta 4cka by mala byt
mala som B2 test sa mi zdal debilny, aj ten listening, takže uvidíme
a sloh síce ľahká téma ale vôbec ma nenapadalo čo písať, ako písala som o tom čo robíme na vianoce lol
B1, listening nebolo úplne hrozné, to čo som nemala alebo si nebola istá bola moja chyba Oprah bola jak pre 5 ročník základnej školy a sloh išiel sám od seba som spokojná celkom
Ja som mal B2 a moje včerajšie pozitívne pocity po SJ vystriedalo dnes slovo znechutenie vynásobené číslom 1 milión.. Test som nestíhal, navyše bol otrasný, pri grammar - multiple choice som sa skoro dogrcal. A sloh tiež otrasná téma, nesadla mi. A slovnú zásobu som tam použil asi na úrovni A2..
mala som B2 a bola to ťažšia maturita ako minulé roky co som si robila, ale myslím že boli aj horšie. prvý listening a multiple choice totalna tipovacka a este ani to doplnenie akehokolvek slova som moc nevedela, ale inak sa to podla mna dalo sloh...téma docela dobrá, len som fakt nevedela ako to co po mne chcu vtesnať do 220 slov...
B2, test bléé - listening dúfam, že dobre, part 2 - to vyberanie zo 4 slov tipovačka, word formation som dúfala že mám celé dobre a mám tam 2 chyby.. to dopĺňanie slov mám lepšie než som čakala a reading pohodka podľa mňa
a sloh bol nechutný, hocijakú tému som chcela len nie sviatky a zvyky
Úplne ľahká bola, písomná časť aj ústna. Komu príde maturita náročná, tak je buď hlúpy alebo sa mu učitelia dostatočne nevenovali. (pokiaľ nemal dosť rozumu a neučil sa doma sám a chcel vedieť viac ako ostatní).
B2 snažila som sa sústrediť na posluch a čítanie, multiple choice som si nechala naschval až na koniec, že tam bude jedno aj keby som na slepo krížikovala.
inak @6 presne opisuje aj moje pocity
Teraz už len čakať na tie celkové výsledky, som naozaj zvedavá ako mi ohodnotia slohy a ako vlastne dopadlo moje tipovanie...
B2 - nemčina cele zle ... asi najhorši a to som si robil predchadzajuce testy a boli omnoho viac v pohode.... myslim že budem mať tak 20 bodov z 80 ... sloh no ta tema bola hrozna, nevedel som slovička ktore by k tomu trebalo... ale snad na 25% to bude.
B2, druhý listening bol hrozný s tými prízvukmi close test s Emily bol podľa mňa obsahovo nekorektný resp. chýbal kontext k správnemu určeniu pár odpovedí, sloh fakt 220 je málo ale inak fajn, zatiaľ čo sú odpovede tak z krátkych odpovedí som mal 23/27
B2, zrejme budem sklamaná zo svojho výsledku
a najviac ma nasral ten sloh, lebo tú tému sme brali každý rok od ôsmej triedy a ja som ju každý rok vytrvalo ignorovala
Po teste som si hovorila, však že v pohode, hadam bude 90%....Teraz som pozrela výsledky na núceme tie písané a veľmi horko som sa v sebe sklamala
Nebolo to vôbec ľahké, ale veď treba to brať pozitívne, prejsť prejdem určite, takže fajn
@smartboy tak to je na slovensku vela retardovanych ludi. Preboha ved ak mam mozog v hlave a vidim "customs and traditions" tak nemozed do pici pisat o prazdninach... najprv myslim, potom pisem. A ak mysliet nedokazem, tak bohuzial nezmaturujem a nemam ani pravo zmaturovat.
@staphylococcus ja súhlasím, tiež neviem pochopiť ako mohol niekto písať o letných prázdninách keď je v názve ešte aj "traditions and customs" a už len slovo traditions je podobné ako v slovenčine.. Ale slabší žiaci, ktorý prechádzali len tak tak (u mňa 70% triedy) tak oni ani nevedia že holidays je viacvýznamové v AJ a preto to dopadlo tak, že väčšina sloh nespravila..
@smartboy tak to mas bud nehorazne zleho anglictinara alebo nehorazne hlupych spoluziakov, alebo ste sa na tu b2ku dostali omylom. Nie je mozne aby clovek co ma maturovat na b2 toto nepochopil....
@staphylococcus je to jedno aj druhé Ja by som bez jazykoviek jazykovo zakrpatel na úroveň A1 za tie 4 roky. Niektorí mali na základnej nemčinu a za 4 roky sa nenaučili dostatok vecí na bezproblémové zmaturovanie.. Ja som si B2 vybral dobrovoľne. Oni mali B1 a konzultovali ten sloh profesorkou čo tam robila dozor a tak to aj dopadlo, celá skupina zle..
Noo, najprv sa mi to zdalo, že ťažšie ako tie čo som robila doma, ale potom som si uvedomila, že jediné čo bolo náročnejšie bol listening inak vlastne ostatné cvičenia sa dali a čo sa týka slohu tak samozrejme väčšina čakal nejaký list, aj mňa to zaskočilo a neviem či mi to uznajú keďže ja som ako sviatok poňala narodeniny ale akože téma sa mi nepáčila vôbec.
@staphylococcus soš..zmeska rôznych odborov.. Ešte pár dní pred maturitami vysvetľovala učiteľka druhej skupine (B1ke) rozdiel medzi past simple a continuous a naozaj nesrandujem... Takže ani sa im nečudujem že to poňali ako prázdniny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a sloh síce ľahká téma ale vôbec ma nenapadalo čo písať, ako písala som o tom čo robíme na vianoce lol
a sloh bol nechutný, hocijakú tému som chcela len nie sviatky a zvyky
Test - Neviem, nechám sa prekvapiť, ale sloh totál odveci, do 220 slov nemožné to natrepať...
inak @6 presne opisuje aj moje pocity
Teraz už len čakať na tie celkové výsledky, som naozaj zvedavá ako mi ohodnotia slohy a ako vlastne dopadlo moje tipovanie...
Test malina, essay maximalne sprosta tema, ako mam toto najebat na 32 riadkov...
a najviac ma nasral ten sloh, lebo tú tému sme brali každý rok od ôsmej triedy a ja som ju každý rok vytrvalo ignorovala
Nebolo to vôbec ľahké, ale veď treba to brať pozitívne, prejsť prejdem určite, takže fajn
Maturita 2016 ANJ B1 - výsledky a odpovede ABCD otázok
» www.zones.sk/studentske-prac...
Maturita 2016 ANJ B2 - výsledky a odpovede ABCD otázok
» www.zones.sk/studentske-prac...