čaute, takže mám cca pol roka aby som zmaturoval z angliny (B1) kedže na strednej ma toho moc nenaučili budem sa to musieť naučiť sám nejaké rady ? okrem filmov
Čo je YESka ?
Tak okrem filmov a seriálov. Hry ? Paráda budem sa celé dni hrať ale nie tam sa moc nenaučím slovnú zásobu "kill, dead, target" a pod mám už dávno v malíčku
@veslo121 - keď hraješ csko alebo podobné fps tak určite, že len kill dead target tam bude
Ja si priznám že som sa ANJ neučil nikdy klasicky v škole a slovnú zásobu mám lepšiu ako všetci čo somnou maturovali a to som dal na 1tku
V hrách ako napr. Elders Scroll a podobných rpg sú trošku dialógy a z toho sa učíš najviac a nie len šprtať z knihy. Speeching je dôležitý.
no náhodou ja mám dosť slovíčok aj zo simsa aj z wowka a spojil by si príjemné s užitočným,tak prečo nie
a súhlas s @unspoken ,na pesničkách sa tiež naučíš
To zmaturuješ aj keby si nechcel. a myslím to vážne, počula som ako rozprávali tí, čo maturovali z B2. Dali im dvojky trojky, ja by som ich rovno vyhodila z maturity. Gramatiku sa nauč z knihy (podla mňa stačia aj obyčajné učebnice z ktorých sa učíte, nemusíš si nič špeciálne kupovať.) A filmy a knihy sú tiež super na slovíčka.
@veslo121 YESku mám aj ja doma . momentálne s ňou pracujeme na hodinách angličtiny. Máš tam vlastne rozpracované všetky maturitné témy i kopec iného. Dá sa zohnať asi v každom kníhkupectve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo hry
Tak okrem filmov a seriálov. Hry ? Paráda budem sa celé dni hrať ale nie tam sa moc nenaučím slovnú zásobu "kill, dead, target" a pod mám už dávno v malíčku
Ja si priznám že som sa ANJ neučil nikdy klasicky v škole a slovnú zásobu mám lepšiu ako všetci čo somnou maturovali a to som dal na 1tku
V hrách ako napr. Elders Scroll a podobných rpg sú trošku dialógy a z toho sa učíš najviac a nie len šprtať z knihy. Speeching je dôležitý.
a súhlas s @unspoken ,na pesničkách sa tiež naučíš
a B1? to sa dá nezmaturovať?
Keby som ja mala B1 :happy: