na našej škole chodia ľudia ktorí nevedia z čoho majú ísť alebo sa im nechce na geo...
v noske máš v podstate 6 predmetov a naučiť sa to všetko dá asi zabrať :ehm: tak si držím palce
maturovala som z oboch a nie preto, ze by som nevedela, z coho maturovat... ono zalezi kus aj od ucitela a skoly, my sme toho mali aj na geosu vela a hlavne co sa priprav tyka, ale potom sme profke boli vdacni, lebo v marci sme uz boli nadupani ucivom tak, ze aj ti najlenivsi vedeli aspon na trojku hociktoru temu... ale nosky je viacej na celkovy objem uciva... kazdopadne by som sa nerozhodovala podla toho, ja som si vybrala predmety, ktore ma najviac bavili a hotovo
filozofia v NOSke bola ta najlahsia cast :ehm: clovek to tam mal pekne poprepajane a ked si spomenul aspon do ktoreho smeru patril filozof sa toho vedel chytit, kdezto vsetky tie zakony, poucky a delenia v ostatnych castiach nemali hlavu ani patu.
u nás bola Geo maturita pre lenivcov, lebo to bolo totálne ľahké, nebolo toho veľa čo sa bolo potrebné naučiť (narozdiel od nosky, biológie alebo tak) a veľa sa dalo vyčítať z mapy
u nás bola noska asi to najľahšie nielenže sme to priebežne opakovali, profka bola skvelá, na mature pomocné knihy. a teraz sa vraj robí aj nejaký projekt, čo je časť hodnotenia, čiže kto z toho nezmaturuje, tak je buk.
Záleží aj od školy. Na mojej strednej bola noska najťažšia matura a boli sme 2 maturantky z ročníka a zase geo jedna z najľahších a z toho maturovala polka ročníka. Ale noska je určite ťažšia ako geo, tomu treba trošku aj chápať, hlavne filozofii
NOS neviem, ale z GEO som zmaturovala na 1 bez toho aby som sa nieco ucila proste som mala asi stastie a vytiahla si dobru otazku, kde sa dalo vsetko obkecat z mapy ale spoliehala som sa na to, ze vzdy sa daju nejake podotazky obkecat podla map a tej teorie co sa tam mas naucit podla mna nemohlo byt nejak moc
@mcvpn áno
väčšina si dala vo štvrtáku štvorhodinovku na áčko, ja som mala iba dvojku, boli sme malá skupinka, kde ani všetci z toho maturovať nešli, tak nechodili ani na hodiny. no a celkovo to tam bola sranda
@snehovavlocka ja som bol asi jeden z veľmi malej množiny, ktorá ju rada vôbec nemala
ale v mojom ročníku asi polka šla z NOS maturovať a neviem, kto mal horšie ako za 1
Ako kde by som povedala. U nás na gympli sa trhajú všetci na GEO a NOS je najväčšia oddychovka, zmaturovať z NOS zvládne aj môj brat čo tam len teraz nastúpil...
z mojho pohladu je matura z nosky jednoducha as fuck. hlavne ekd mas zo zakona na priprave uz v tej maturitnej triede 6-7 dnih, z ktorych o vsetko vycitas O.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
v noske máš v podstate 6 predmetov a naučiť sa to všetko dá asi zabrať :ehm: tak si držím palce
na druhý deň ráno pred maturitou som si filozofiu len preletela, na to sú tam tie filozofické slovníky
geografia je zlo, to som sa učila dlho len na jednotlivé písomky
nešla by som z toho maturovať, pfuj
väčšina si dala vo štvrtáku štvorhodinovku na áčko, ja som mala iba dvojku, boli sme malá skupinka, kde ani všetci z toho maturovať nešli, tak nechodili ani na hodiny. no a celkovo to tam bola sranda
ale v mojom ročníku asi polka šla z NOS maturovať a neviem, kto mal horšie ako za 1