Ahojte, hľadám niekoho kto študoval Pedagogickú školu (to je jedno kde)....
Chcela by som vedieť ako dlho trvala praktická matura a kde ste maturovali či v ŠKD alebo v MŠ inak odbor: učiteľstvo pre MŠ a vychovávateľstvo
My sme si losovali ci budeme v skd ci v ms a aj ze co budeme ucit a ako dlho? Nebolo to dlhsie ako bezne ucenie na praxi len som musela cakat pokym oduci po mne este jedna kocka a potom nas spoku vyhodnocovali... ale teda neviem ako to prebieha teraz uz to je davno co som maturovala
@beaurebelle Ďakujem za info ale prax som ešte nemala tak neviem koľko trvá bežné učenie na praxi v rozvrhoch ho štvrtáčky mali 3 hodiny (vyučovacie) jeden deň v týždni
@vevush153 cca 20 minut jeden vystup viac nie maximalne hodku si pocitaj aj s tym vyhodnotenim pripravou a potom ak by si na .iekoho este cakala co uci po tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
my sme mali praktickú maturu takú, že sme písali 30 stranovú prácu na základe praxe zábavička