Chcem sa spýtať, či viete tú stránku, kde sa zverejňujú slohy či už na solinu, alebo na anglinu. Viem, že to vyhlasujú aj v rádiu nejako tesne pred tým, než to my začneme písať asi takú pol hodinku a taktiež
Ale veď hej, aj ja dokážem za 10 minút dostať do hlavy zázraky, ale SLOH? To si ho chce akože rýchlo v hlave napísať či čo? Keby aj čo jej to pomože proste? Nechápem tomu.. veď tam nejde o vedomosti alebo o niečo, čo sa rýchlo dokáže naučiť..
Páni.. keby som vedela tému teraz, určite to totálne dobabrem už len preto, že začnem príliš vypísať. Prvoplánovosť v tomto prípade bude asi naozaj to najlepšie, čo môžeme urobiť.
ano... budu sa zrebovat... ale zrebuje sa so znamych obalok (konkretne z troch obalok, v kazdej su 4 temy)... co si myslis ze minister si zatra te temy sam vymysli???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Okrem toho v tom čase, keď sa to vyhlasuje, ty už sedíš v triede.
A že by to niekomu nejako pomohlo, vedieť to o 10 minút skôr..
Niektorí ľudia sú strašne jebnutí
Ale jo, to neboli slohy
Ale veď hej, aj ja dokážem za 10 minút dostať do hlavy zázraky, ale SLOH? To si ho chce akože rýchlo v hlave napísať či čo? Keby aj čo jej to pomože proste? Nechápem tomu.. veď tam nejde o vedomosti alebo o niečo, čo sa rýchlo dokáže naučiť..
a je to pohoda lahoda cele hej