maturitny test mas vacsinou o porozumeni nejakeho textu a toho co ti radio hovori takze ak si sa neucil 4 roky tak teraz uz nemas velku sasncu.. pochopit cudzi jazyk sa neda za 3 dni...
prosim ta nestresuj my sme v triede 12 ti nemcinary a z toho ve NJ iba 1 sloh nedame aj keby sa posereme lebo sme ho nikdy nerobili a testy robime ich uz dva mesiace a na zaciatku som mala dobre vysledky ale cim dlhsie to robime nic neviem
no... nakoľko som sa učivo za semester latiny naučila v strese za jedno poobedie a ešte ma aj profesorka pochválila (ale je pravda, že slovíčka som vedela), tak ak budeš veľmi chcieť, tak nejaká primitívna nemčina by nemala byť problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
zalezi od toho co nevies. sedim nad maturitnymi slohami z nemciny kazdy rok a teda ak nevies naozaj nic ta potom nemyslim...
ale tak je to tipovanie a ako sa vraví sprostí majú šťastie tak možno ti to pôjde...ale ak dáš test tak potom sa od rána do večera uč na ústne....
každopádne, naozaj si sa zavčasu spamätal