Ked by som napisal pisomnu cast maturity zo Sj (sloh) na jednotku, alebo dvojku .. Musim mat aj tak odpoved minimalne na stvorku? Alebo mi postaci kombinacia pisomna - 1/2 + ustna - 5 ?
na písomnej nezáleží, ak by si mal dostať z ústnej 5 tak dostaneš 5 aj keby máš jednotku z písomnej.. tak je to podľa pravidiel.. ale 5ky sa nedávajú väčšinou a ževraj sa má prihliadať aj na hodnotenie počas ročníkov na strednej
ústnu musíš urobiť, inak nezmaturuješ... aj keby si sloh a test napísal na 100%
to len pri písomnej je tam nejaké to povolenie, že aj keď nespravíš jedno z toho ešte stále máš šancu prejsť, len z odpovede to potom nemôže byť známka horšia ako 3.
bože- už to zase zmenili a pri nás sa nesmelo kukať na známky počas štúdia- ked ti poviem, že baba nevedela nič - ani ceknúť, predsedníčka komisie odišla a ona to spravila na 3, tak mi asi neuveríš čo
Ked budes na ustnych sediet ako kus kamena,a dostanes 5, mozes si to opravit pisomnymi.Ked dostanes s pisomnych 1, zmaturovala si na 1, ked 2 na 2 a ked 3 tak na trojku..Potom uz je to ale horsie, lebo neviem, ako je to so stvorkou,a le dufam, ze ked sa mi PODARI aspon ta jedna 4, pustia ma dalej A ja sloh napisem na 2!! Ja si veriiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a 5 z ústnych? však to budeš mať potom že si nezmaturoval, 5 nemôžeš mať.
to len pri písomnej je tam nejaké to povolenie, že aj keď nespravíš jedno z toho ešte stále máš šancu prejsť, len z odpovede to potom nemôže byť známka horšia ako 3.