ak by som chcela maturovať so 6 predmetov (napríklad biologia, chemia, dejepis a noska) časovo by som to zvládla? napríklad nie je tam hrozba že v čase ked bude prebiehať maturita z chémie bude prebiehať aj ma
da sa to, ale načo ti to je akože?zbytočnosť..pochybujem, že ti na školu treba tak odlišne predmety že chemia a dejepis...a ak aj ano, to čo chceš sa naučiš aj sama a nemusiš z toho maturovať
@darkenprincess no neviem, na tvojom mieste sa radšej rozhodnem teraz a mam po probleme nebudeš zvladať sa pripravovať na obe ver tomu...a to ti vravim ako čerstvo prijaty na medinu je tam toho dosť a pravo to iste...radšej si vyber jedno...a inak ani na medinu nemusiš mať maturitu z BIO a CHE a ani na pravo z DEJ a NOS...
@darkenprincess nie je povinna maturita z tychto predmetov na to, aby ťa prijali...možeš maturovať aj z matiky a ak spraviš prijimačky na medinu, si tam...a to iste myslim že aj pravo...ak sa to sama doma naučiš, nie je problem
@darkenprincess nemaš za čo...to pravo si ešte pozri, ale myslim že tiež maturitu nevyžaduju...a na medinu určite nevyžaduju...počul som o ľuďoch, čo maturovali z matiky a informy a išli na medinu je to o tom či sa to naučiš aj sama doma,maturita zo 6 predmetov je zbytočna, potom by ťa asi ani na žiadnu z tych škôl nevzali si myslim, že čas na pripravu by nebol
a podla mna je vysoko neefektívne robiť to ako hovoríš, že dať si právo+medicina. samozrejem zamezi od skoly ale logicky z toho vychadza ze budes mat ovela viac pripravy co moze ovlplnyvnit tvoje vykony v zmysle ze nemiesto jednych dobre urobenych prijimaciek urobis ddvoje priemerne dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a nestane sa to, oni to musia zabezpečiť
ale nerozumiem, načo by si išla zo 6 predmetov?
ja som mala problém stihnúť 4 (teda - učila som sa len slovinu a aj tú som nestihla celú)
vš berú podľa výsledkov prijímačiek a nie podľa maturity tak to bolo asi kedysi teraz isto nie