ja som sa planovala zacat pripravovat na slovinu (aspon kuknut morfo, syntax a lexikologiu) cez jarne prazdniny, mam ich teraz a zatial som nic nespravila a kedze zajtra odchadzam na lyzovacku asi uz ani nespravim takze vidim to na vikend pred jedine co som pre to zatial urobila je, že som si spravila par testov z minulych rokov
Bola som v Londýne, v utorok som vystúpila z lietadla v noci a v stredu sme to písali
Prišla som tam v botaskách vyžutá ako malý pes a bolo to úspešné, hlavne si z toho nerobiť ťažkú hlavu. Moju mamu skoro urvalo keď zistila, že ja idem rovno z UK do školy, ani najesť som sa nestihla
Zbytočne som sa s tým príliš ondil. Na 33% tie testy veľmi pravdepodobne dáš a to, či si ich napísal na 48% alebo 92% tvoj život neovplyvní. V prípade, že ty sám si si dal nejaký cieľ, ktorý chceš dosiahnuť a nepracuješ na ňom si si ho určil asi zle a vykašli sa na to, prípadne popremýšľaj nad tým prečo to nejde podľa tvojich predstáv.
Na písomné by som sa pripravoval vypracovaním testov z minulých rokov a prípadným doučením sa látky u ktorej vidíš medzery.
Hlavne sa zameraj na zvládnutie stresu. Na VŠ/ v práci budeš musieť zvládať stresové situácie a v tomto smere môže maturita slúžiť ako príprava do budúcnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Prišla som tam v botaskách vyžutá ako malý pes a bolo to úspešné, hlavne si z toho nerobiť ťažkú hlavu. Moju mamu skoro urvalo keď zistila, že ja idem rovno z UK do školy, ani najesť som sa nestihla
Na písomné by som sa pripravoval vypracovaním testov z minulých rokov a prípadným doučením sa látky u ktorej vidíš medzery.
Na ústne ešte máš čas.