Ahojte, som v maturitnou ročníku a už som mesiac doma kvôli chorobe. Budem mať kvôli tomu problém v škole? Musím robiť komisionálky alebo opakovať ročník?
SPYTAJ SA V SKOLE, kazdy ucitel je iny, u nas napriklad takto bola spoluziacka aj dlhsie, vsetky predmety boli ok, len z jedneho bol ucitel zly a dal jej "nabsolvovala"
Závisí od toho či ťa učitelia pustia k maturite, ak sa ti da tak chodiť len na písomky a keď máš dosť známok aby ti uzavreli najhoršie dostatočný tak si myslím že nie je problém
U nas je to nastavene tak, ze musis mat absolvovanych 70% vyucovanych hodin, ak mas menej, je na profesorovi, ci ti da alebo neda komisionalky. Taktiez kazdy predmet ma dany pocet znamok, kolko musis minimalne dostat. Cize si zisti tieto cisla a vybavene. A hej, vela zalezi na povahe ucitela, u nas ma vacsina uz na haku, stale sa vsak najdu taki, co na toto striehnu a akonahle prekrocis limit, mas komisionalky.
Ja som bola od zaciatku skolskeho roka a vratila som sa nejak dva tyzdne pred vianocami napisat par testov aby ma mali z coho klasifikovat a bolo to ok. Nikto nic viac neriesil, mozno aj preto, ze som mala vyborne znamky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ak máš vymeškaných 25% nejakého maturitného predmetu
ALEBO
100+ hodín
vtedy nemôžeš zmaturovať a nebudeš pripustená k ústnej maturite...
je pritom úplne jedno, či máš známok 100 alebo len po jednej...
takže dosť asi závisí od školy