prihliada sa hlavne na to aki ste boli cele 4 roky..
ked ste makali cele styri roky tak pokial ucitel nie je idiot, nebude vam robit problemy. netvrdim ze musite byt jednotkari, ale seriozne decka.. a zas, to ze ste obcas blbli je normalne, mate na to vek
a pokial ste sa na to vykaslali a viac v skole neboli ako boli tak podobny pristup budu mat aj ucitelia.
viem to zo spolahliveho zdroja.. som ucitelka
cize ziaden strach, hlavu hore, kus sebavedomia (nie zas prilis) a date to
No dobre, ale ja maturujem externe, teda chodil som do školy 6x za rok. Čiže učiteľov nepoznám. Preto sa pýtam, či pri maturite majú učitelia k dispozícii percentá z externej časti.
@swe u nás mali všetko, známky z predmetov aj maturu...
no a dohliada? neviem, nemala som zatiaľ problém..ale myslím si, že pokiaľ si nepapuľoval, chodil tam a správal sa adekvátne, tak ti to môže len pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ked ste makali cele styri roky tak pokial ucitel nie je idiot, nebude vam robit problemy. netvrdim ze musite byt jednotkari, ale seriozne decka.. a zas, to ze ste obcas blbli je normalne, mate na to vek
a pokial ste sa na to vykaslali a viac v skole neboli ako boli tak podobny pristup budu mat aj ucitelia.
viem to zo spolahliveho zdroja.. som ucitelka
cize ziaden strach, hlavu hore, kus sebavedomia (nie zas prilis) a date to
Ale ak sa prihliada aspon na cele styri roky, tak aspon nieco . Len.. asi to neznamena, ze sa nemusim vobec ucit, co.
... prihliada sa na koncoročné známky počas 4 rokov z daného predmetu
A hej maju kdispozicii zanky z vysvedčení a znamky z externej casti maturity
niekedy si vraj predsedkyňa číta slohy, keď sa na mature nudí
no a dohliada? neviem, nemala som zatiaľ problém..ale myslím si, že pokiaľ si nepapuľoval, chodil tam a správal sa adekvátne, tak ti to môže len pomôcť