keby sa mi chcelo tak ako sa mi nechce, ze jo : písomných sa az tak nebojím...uz tam snad nieco napiseme...skor ustne budú zaujimavejsie...naucit sa celu literaturu..+ u mna nemcinu a nauku o spolocnosti...nechavam vsetko na poslednu chvilu :/ aj ucenie :/
dajú vám dosť tém na výber, aby ste boli schopní dobre napísať sloh, ver mi. pravdepodobne tam bude niečo v kombinácii: opis, list priateľovi, + možno nejaká úvaha.
@sabnacka no nechcela by som ani list ani uvahu ani opis ja sa fest bojim že to nespravim učim sa všetko naraz ale tak za týžden nedobehnem to čo som zameškala za 4 roky
Zdravim, maturitne forum priamo orientovane pre studentov, pytajte sa inych studentov, ci uz na chate, alebo prostrednictvom tem, najdete tam aj vysoke skoly, odkazy na zaujimave stranky, maturitne temy, ako prebieha maturita, vsetko okolo toho, pridaj sa na www.maturitneforum.tym.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ktore temy ? netusim, osobne mi to je ale jedno, ja budem mat problem vtesnat sa do daneho poctu slov (vacsinou pisem slohy na 250+ slov) :/
nezameriavam sa vobec, snazim sa mat vseobecny prehlad, napr. citanim zahranicnej tlace a pod. ..
NIC sme sa neucili a pred slohom sme si povedali, ze podme si pozriet ako sa pise list
tak sme si secia len to jedno pozreli
a dali nam pisat list