Ako nie že ja by som tiež nešpekulovala, ale pochopila som že nie je to na nič dobré, proste musíš mať bohatú slovnú zásobu a správnu gramatiku
Ale napr keby tam jebli taký enviroment a liquids, greenhouse effect, global warming, tak neviem neviem
Crime, multicultural, ešte aj science and technology su take témy o ktorých by som nevedela nič
@47 to su temy o ktorych sa pisat da v pohode akurat je to strašná nuda neviem, čo sme písali na hodinách slohy z minulých rokov tak všetky boli 85-100% ... tak snad nečo napíšem
Netreba si robiť stres, stačí mať poriadne bohatú slovnú zásobu a nech schytáš čokoľvek vieš sa z toho vykecať horšie by bolo keby je tá slovná zásoba o čosi chudobnejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale napr keby tam jebli taký enviroment a liquids, greenhouse effect, global warming, tak neviem neviem
Crime, multicultural, ešte aj science and technology su take témy o ktorých by som nevedela nič