neviete kde ( na akej stranke) sa budu dat najst uniknute informacie z maturity 2012.? viem ze to unikne vzdy vecer predtym, cize v pondelok vecer. kto ste maturovali minuly rok a mate s tym skusenosti ? (mimochodom na blbeckov nereagujem)
@lolita92 ale paci sa mi ako si sama ser*s do huby, ked hovoris, ze take informacie sa nedostanu ku hocikomu a myslis si ze tu na birdzi ti to neznamy clovek prinesie ako na zlatom podnose
ale ved pre kristové rany!! ľudia,neserte ma ..ved minulý rok unikli celé testy z angliny,VSETKO !!!! jedna baba mala vdaka tomu 100 % ....takže .je jasné,že to unikne,len nikto nevie kde...a dostanú sa k tom,u len VIp persons ...ale neviem ..hm ..zišlo by sa to aj mne ..lebo tá B2 bude brutus
@centaurea chod si skúsiť B2 z angliny ,ktorú ťa štyri roky učil každý rok niekto iný a inými metodami ,trištvrte slovíčok nepoznáš aj ked sa systematicky učíš,máš na to hodku a si pod veľkým tlakom .. ...CHOD ..a potom medituj nad tým,čo si napísala ,kto ako "klesol "
Zdravim, maturitne forum priamo orientovane pre studentov, pytajte sa inych studentov, ci uz na chate, alebo prostrednictvom tem, najdete tam aj vysoke skoly, odkazy na zaujimave stranky, maturitne temy, ako prebieha maturita, vsetko okolo toho, pridaj sa na www.maturitneforum.tym.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
jooooj naivita
ak nieco mozno aj unikne, urcite to bude zavadzajuce DD dievca, radsej sa uc, nespoliehaj sa na "info" ktore udajne uniknu
@jemino tak hej to sa cudujem, lebo to by si bol fakt jeden z mala
skúška dospelosti (ROFL)
to čo ťa čaká potom, je ešte len skúška a to som zvládol velmi dobre.
človeče, hviezdoslav tým chcel povedať toto a toto, som doslepý huhúúú :d
ja už sem radšej nič nepíšem
vypovednu hodnotu tohto fora nijako nezmeni ani toto video
ludia to ste az tak hlboko klesli, ze potrebujete dopredu maturitne testy?