Potrebujem poradit...viete ako si na ustnej maturite z anglickeho jazyka vytiahnete jedno maturitne zadanie...v nom budete mat aj cast role-play alebo simulation...ak si napr.vytiahnem temu kde budem musiet urobit rozhovor napr.s predavacom tak budem musi
Role play sa robi vzdy s niekym z komisie. My sme robili tak, ze jedna z komisie nas skusala pocas celej odpovede a role play bolo z inou ucitelkou. Respektive mna skusala ucitelka co ma ucila anglinu 6 rokov, roleplay som robil s ucitelkou z nasej skoly a ta tretia "prisediaca" sa ani len neozvala... a ako som zistoval, tak v podstate sa tvarila pocas celych maturit ako keby tam ani nebola
no ja som mal roleplay aj s tou co ma cely cas ucila a aj cely cas na mature skusala, a je to aj pravda ze je to aj najlahsia cast odpovede ale zalezi vela od skusajuceho a hlavne treba vyuzit fantaziu podla mna...
Ja som to mala tak ako Chavez - skúšala ma naša profesorka, roleplay som mala s druhou a tá tretia z inej školy sa ani neozvala, ale vedela som zadania dopredu...
Akurát som si potom vybrala práve z tých roleplay-ok, pri ktorých som akurát nemala absolútne nijaké nápady na argumenty...
Ja som role play totalne dokaslala podla mna, ale aj tak som mala nakoniec jednotku A inak hovorila som tusim cely cas len ja sama (o mojom najhorsom zazitku z dovolenky, abo daco take to bolo), cize ziaden dialog.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Akurát som si potom vybrala práve z tých roleplay-ok, pri ktorých som akurát nemala absolútne nijaké nápady na argumenty...