Otazka hlavne pre gymnazistov.Je matura z psycholy tazka? A co geografia??.....su seminare nudne?tazke??...proste popiste ..diky....su to rady pre moju sestricku co je v tretiaku, a ja jej neviem poradit kedze maturu ani nemam...
Ja som maturovala z NOS-ky, teda bola tam aj psychológia..ono to nie je ťažké, je to také logické...a maturovala so aj z geografie, pre m§a to bolo jednoduché, nakoľko ma to vždy bavilo...ja som sa to ani učiť nemusela..hlavne musí vedieť narábať s atlasom, a potom sa nemusí dokopy nič učiť...
Geografia netusim ale psychologia sama o sebe na gympli nie je (aspon nepoznam gympel kde by sa normalne ucila a dalo sa z nej maturovat). Jediny predmet kde su povedzme zaklady psychologie je NOSka a to este ani nemusis mat z toho otazku. Ale tazke to rozhodne nie je, da sa to bezproblemov zvladnut.
Ja som chcela ist maturovat zo psychologie, ked malo byt este 5 predmetov. Da sa to, moja spoluziacka maturovala cisto zo psychologie, len mala hodiny naviac s nasou profesorkou NOSky. Ja som nakoniec maturovala z NOS. Ale chodila som rok na seminar zo psychologie a neposobilo to na mna prilis tazko, bolo to skor zaujimave, takze odprucam Aj ked neviem, mozno sa to uz odvtedy zmenilo...
A z geografie som tiez skoro maturovala Ale niekedy v marci som si dodatocne zmenila maturitny predmet rozhodla som sa pre biolu. Totiz s tou geografiou je to tak, ze bud to cloveku ide, alebo nie. Ja som zstila, ze s atlasom sa asi nikdy nenaucim robit a na seminaroch som si pripadala, akoby vsetci vedeli ze o com sa bavia, len ja som bola uplne mimo Ide o to, ci ju to bavi a ci ma pre to cit
geografia je v pohode, co si pamatam tak som mal dve otazky jednu regionalnu a druhu zameranu vseobecne (napr: pôdy, atmosfera, doprava...) a ta tretia bola logicka, ale to mali iba ti co sli z A-cka...
no a z mapy sa da samozrejme vela vycitat, s geografiou nie je problem
Ani u nas sa uz z psychologie maturovat neda...a to som z nej chcela ale nas uzasny minister skolstva sa rozhodol ze sa nemoze maturovat z predmetov ktore sme nemali viac ako 6 hodin(za cele 4 roky) takze mozem ist do riti kedze seminar mi zahrna len dve hodiny...
Hlavne ze minuly rok si v pohode z psychologie u nas maturovalo cez 50 ludi...a maturovali aj z predmetov ktore sa na skole vobec neucia......
@14 na našej, technickej škole sa nebude dať maturovať z matiky , chvalabohu tento rok ešte môžme to ako keby sa na nejakej zdravotníckej nedalo maturovať z biológie hej, nový zákon je nanič ale to už všetky nové zákony čo sa k nám ťahajú z ameriky
no psychologiu na gympli nemame, ale mame NOSku, kde je aj psychologia, konkretne myslim v tretom rocniku, ale geo a noska sa u nas rataju ako najlahsie predmety a vacsina aj z toho maturuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale v podstate vedieť by si mal všetky, tj. - filozofia, politológia, právo, psychológia, sociológia, ekonómia.
a myslím, že všetky odvetvia sa dajú zvládnuť okrem filozofie, lebo to je mojej mysli neprístupné a jednoducho nepochopiteľné a nenaučiteľné...
ale zmaturovala som za 1, síce so skvelou otázkou, ale aj tak si myslím, že to bolo veľmi pohodové...
skvelé na noske je, že nemusíš vedieť veľa faktov, stačí kecať, kecať a kecať...
a geografia? tiež mimo môjho chápania
A z geografie som tiez skoro maturovala Ale niekedy v marci som si dodatocne zmenila maturitny predmet rozhodla som sa pre biolu. Totiz s tou geografiou je to tak, ze bud to cloveku ide, alebo nie. Ja som zstila, ze s atlasom sa asi nikdy nenaucim robit a na seminaroch som si pripadala, akoby vsetci vedeli ze o com sa bavia, len ja som bola uplne mimo Ide o to, ci ju to bavi a ci ma pre to cit
no a z mapy sa da samozrejme vela vycitat, s geografiou nie je problem
Hlavne ze minuly rok si v pohode z psychologie u nas maturovalo cez 50 ludi...a maturovali aj z predmetov ktore sa na skole vobec neucia......