proste v jednej chvíli vám je úplne super, stále sa usmievate, dobrá nálada, veľa dobrých nápadov a myšlienok (z ničoho nič) a potom zrazu tiež z ničoho nič príde úplná depka, zrazu máte chuť plakať, depresívne myšlienky, všetko sa vám zdá zlé a nanič...&
ja veru mávam všelijaké stavy.. a hej aj tieto! Poprvé, sme ženské. Podruhé, sme ženské kvázi vo "vývoji" , potretie, pred či počas krámov už ani nehovorím...
mávala som... často. potom som samu seba prefackala (poriadne) dala sa do poriadku... a odvtedy mávam zlú náladu veľmi málo...pozitivne myslenie pomaha. a život je omnoho krajší
@ovecka001 tisíckrát do dňa ... napríklad dnes: ráno nálada totálne na bode mrazu, ja že sa obesím, na obed mi totálne šibalo ..a nevedela som čo so sebou ... a večer zas depka a melanchólia .... takže asi je to normálne...doteraz som si aj ja myslela, že som psychopat, ale keď vidím, že nás je viac, hneď sa cítim lepšie
takét osa djee vacsine mladych bab... tak ako nemyslím, že by mala mať pre to nejakú poruchu.
@ovecka001 to neviem, ale seriously, psychopat je clovke, ktory nema emocie aleob s nimi ma nejaku poruchu, a kedze emocie su pre nas "kompasom" pre rozoznanie dobreho a zleho, oni to nedokazu.
mám to aj 2 krát za deň. U mňa je to stres a je to tým že sa stále cítim osamelá. Hej a psychopat nie si. No a mňa to prepadáva najčastejšie počas krámov keď je všetko na dve veci. Mne zaberá (pokiaľ som doma) že sa nesústredím v mojej izbe na nič iné len na farebnosť plagátov a to ma prinúti rozmýšľať nad úplne inými vecami. No často sa stáva že sa proste vyrevem a pripomínam si že tá vec ktorá ma rozhádzala nie je až taká čierna. V mojom prípade si pripomínam že mám aspoň dvoch kamošov a psychopat nie si. Ako pozerám má to tu na birdzi dosť teenagerov takže to môže byť aj puberta. V ďalšom prípade to môže byť zvýšená hladina cukru v tele ktorá môže spôsobovať až halucinácie. To by ti však zistili pri pravidelnej ročnej prehliadke u lekára. No a v mojom znamení je to normálne "blíženci sú náladoví ľudia"
dosť často :/ a toto ma na mne dosť štve,keď sa mi to stane niekde povedzme na akcii..proste všetci sa majú super aj ja,ale v konečnom dôsledku začnem rozmýšľať a spomínať a už to ide so mnou dole svahom :/ ..
@hermes hej hej to vyrevanie sa pomáha ...ale tiež dakedy to nejde... ..ale zas hej na druhej strane keď si to nechám preležať v hlave a neskôr si to zas preberiem, tak to väčšinou neni až také zlé
ako kukám, tak prevažne len blíženci to tu majú...a baby s PMS
@hopelight nemyslela som len PMS, ale tak celkovo, že sme ženy...ale taktiež pomaha pozitivne myslenie, odkedy ho praktizujem, tak sa mi malokedy zda niečo tak strašne, ako to na prvy pohľad vyzera ale je možne, že som ešte od života nedostala facku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
čiže je to viac ako normálne
Bipolárna afektívna porucha (kedysi aj maniodepresiou zvaná).
Dlhší čas uvažujem nad vyhľadaním odbornej pomoci.
Na wikipédií e o nej (až na wikipédiu nezvykle kvalitný) článok.
» sk.wikipedia.org/wiki/Bipol%C3%A...
» www.janssen-cilag.sk/disease/detail....
nemáš výkyvy cukru v krvi? neužívaš HAK? piješ dosť? máš veľa stresu?
@ssnehulienka vlastne hej, keď si to tak toto ...
@gukol hej som, prečo? blíženci sú viac nachýlnejší k prudkým zmenám nálad, či?
@bebekex fackanie skúšam...ale asi som k sebe mierumilovná
@happypotato ok, tak keď je nás viacej už som kľdnejšia
Ja taky junak a mavam to tiez
Ale to mi teplo pridava , narodil som sa sice v lete ale chcem ist na Sibir
si jedina
chod spachat samovrazdu!
cau
takét osa djee vacsine mladych bab... tak ako nemyslím, že by mala mať pre to nejakú poruchu.
@ovecka001 to neviem, ale seriously, psychopat je clovke, ktory nema emocie aleob s nimi ma nejaku poruchu, a kedze emocie su pre nas "kompasom" pre rozoznanie dobreho a zleho, oni to nedokazu.
Ja nerobím nič.
Ked depkujem tak odovodnene ^^
sem tam sa mi to stava ...
@gukol ja som a netrpím tým
@hermes hej hej to vyrevanie sa pomáha ...ale tiež dakedy to nejde... ..ale zas hej na druhej strane keď si to nechám preležať v hlave a neskôr si to zas preberiem, tak to väčšinou neni až také zlé
ako kukám, tak prevažne len blíženci to tu majú...a baby s PMS
@fartgas nehúlim ešte to tak by mi chýbalo...
@plutvonozceakrivozubky aj to dakedy
@hopelight hej presne...to je úplne zlé, keď to dôjde práve vtedy, keď je čas na zábavu :/