Mávate občas silné stavy beznádeje/demotivácie? ak áno ako sa ich zbavujete?
Ja väčšinou behám po nete dúfajúc, že všetko bude znova super...s nikým sa nekontaktujem lebo nechcem nikoho zaťažovať s mojou zlou náladou...čo často všetci pochopia tak, že na nich kašlem...ach.
Napíšte čo robíte vy, prípadne tu hoďte niečo na čom
každý má svoje slabé/silné chvíle kedy musí niečo urobiť lebo ho šľahne..ja najčastejšie využívam komunikáciu s ľudmi to pomáha najviac, prípadne hudba, ale taktiež sadnem do auta a idem sa previezť len tak s hudbou človek prichádza na iné myšlienky možno dostáva nápady..ďalej horúci kúpeľ..každý ma niečo iné čo ho nakopne znova je to individuálne
silné stavy beznádeje mám maximálne polhodinu, potom sa upokojím, nejak to predýcham, pustím hudbu a myslím na to, že všetko bude oukej a mávam ich zriedkavo
som mala absolútne pocit beznádeje, že neurobím skúšky. ale nejak som sa prekonala na tom pracovať, začala som si robiť cvičenia a hneď mi stúplo sebavedomie a beznádej opadla teraz už viem, že skúšky urobím ľavou zadnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov