na intraku ak vstanem na obed, tak potom rovno ranajkujem na obed a jem to co mam, cize niekedy je to normlane ranajkove jedlo, niekedy to je zas nejaky normalny obed...
a ked vstanem rano, vacsinou vstanem neskoro a musim ist hned do skoly, tak vtedy zase neranajkujem vobec..
Rano do seba nic nedam, max tak trosku caju. Vacsinou potom jem az desiatu v skole/v robote. A ked nemusim rano vstavat, tak sa zobudim neskoro a jem uz rovno obed...
VŽDY raňajkujem.. kedysi mi to vôbec nešlo, povracala by som sa ak by som sa najedla ale teraz si neviem predstaviť neraňajkovať(ak idem na krv a nemôžem jesť tak potom mi je fest zle ) a zvyčajne jogurt /ovocie/ musli/pečivo
väčšinou keď idem do školy a ponáhľam sa len čaj a v škole mám desiatu a doma jem hocičo na raňajky ale väčšinou dačo málo lebo nemusím moc hneď ráno jesť
@martinko550 načo si umývaš zuby pred raňajkami? O.o Poznám viac takých ľudí a vždy ma to zaskočí, že si niekto umýva zuby predtým, ako si ich kvázi "zašpiní"
Áno raňajky sú dôležité.Kedysi som robievala to že som mala na raňajky len čiernu kávu bez cukru-myslela som si že mi to pomôže pri chudnutí,no nestalo sa,prišla som na to že to blbosť,tak odvtedy papám každé ráno vločky s nízkotučným mliekom poprípade s najkrájaním ovocím (banán,mango,jablko,pomaranč,grep)a odvtedy sa mi aj podarilo napraviť môj celý jedálniček,tak som zdravšia,chudšia ale hlavne šťastnejšia
Málokedy raňajkujem, ale chcela by som a naaučiť raňajkovať. Väčšinou ráno vôbec nie som hladná a hlad ma chytá až okolo 10tej. A keď si dám vtedy "raňajky", tak už nie som hladná na obed :/
Väčšinou sú moje "raňajky" káva, cigareta, a zelený čaj. Ale keď raňajkujem, je to pečivo so šunkou, alebo nejaký vajíčkový chlieb, ham&eggs, vajíčko natvrdo s chlebíkom, taký mix ovsených vločiek, jogurtu ovocia a orechov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
na intraku ak vstanem na obed, tak potom rovno ranajkujem na obed a jem to co mam, cize niekedy je to normlane ranajkove jedlo, niekedy to je zas nejaky normalny obed...
a ked vstanem rano, vacsinou vstanem neskoro a musim ist hned do skoly, tak vtedy zase neranajkujem vobec..
Rano do seba nic nedam, max tak trosku caju. Vacsinou potom jem az desiatu v skole/v robote. A ked nemusim rano vstavat, tak sa zobudim neskoro a jem uz rovno obed...
hemendex
volské oko
hrianky
párky alebo hot-dog
francúzske rolky
vianočka, bábovka
detské výživy
rožok, bageta... s niečím
krupica
a tak ďalej čo príde
A cez víkend/prázdniny väčšinou chlieb/rožok s niečím
Väčšinou sú moje "raňajky" káva, cigareta, a zelený čaj. Ale keď raňajkujem, je to pečivo so šunkou, alebo nejaký vajíčkový chlieb, ham&eggs, vajíčko natvrdo s chlebíkom, taký mix ovsených vločiek, jogurtu ovocia a orechov...