Hej mávam...a niekedy to na mna príde iba tak...niekedy to nie je ani také že uplne skončiť aj ked i také už boli...ked si poviem že sa mi nechce žiť a nemá to zmysel...
jo.... teraz je to už tak že som v pohode ale keby ma jebne auto tak mi je to jedno...a bola by som prakticky spokojna....človek sa stym naučí? žiť....
viem presne ako sa cits, mavam to pomerne casto takmer stale, uz si ani nepamatam na den kedy som bola naozaj stastna... taky uz asi nebude..zvykla som si ze je vsetko je ako v zlom sne a uz ani nedufam ze sa nieco zmeni ...kedysi ano vravela som si ved to bdue lepsie ale vsetko je len horsie a horsie... uz nedufam v nic ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
snaž sa myslieť na budúcnosť a váž si sama seba...........si jediný istý majetok, ktorý máš.........
našťastie sa dokážem kontrolovať a nevytváram si zbytočné problémy (tralala)
ale stavy úzkosti som mala..
A skôr sa oplatí počítať chvíle, kedy ho nemám, lebo tých chvíľ je neporovnateľne menej...