Očakávam vaše názory na tohoto spisovateľa (možno túto spisovateľku do dnes je to diskutabilné) a na jeho diela Pre mna osobne to predstavuje veľkú záhadu a jeho dieela MILUJEM ( diela: Polnočný denník,Láska je chyba v programe, Mexická vlna,Mužské
bavilo ma to kedysi.. ale vyrastol som z toho.. zacal som sa pozerat na umenie (literaturu v tomto pripade) z prisnejsieho a hodnotneho hladiska, a Matkin pise chujoviny typu Diva.sk..
citala som iba Aj ja teba, osobne mam rada iny styl, ale ako hovori @1 je to oddychovka, cize by som po jeho/jej knihach siahla napriklad vtedy, ak by som docitala nejaku narocnejsiu knihu a mala chut na nieco, co preluskam za dve-tri hodiny
Tie knihy pobavia, je to nenáročné, na prečítanie stačí pár hodín. Cítila som sa vrcholne rebelsky, keď som 13-ročná tajne čítala Láska je chyba v programe napriek rodičovskému zákazu
všetky jeho knihy som prečítala a k niektorým sa po rokoch aj vrátila a stále rovnako ma bavia, zasmejem sa na nich, aj sa zamyslím, že má vlastne pravdu.
je to taká oddychovka, čo ale neznamená, že to je zlé.
Ako ktoré, fakt je to také rekreačné čítanie ale žeby to malo nejaké väčšiu literárnu hodnotu sa povedať nedá, si myslím to posledné "Aj ja teba" bolo skvelé .. síce trošku osobné hodnotenie vzhľadom na spomienky pri nej
predvčerom som si kúpila Miluj ma ironicky a so spolubývajucou sme sa zhodli, že to bude naša encyklopédia..čo veta to pravda a je to aj vtipné, takže sa nembudem tváriť mega extra hyper super rebelsky a tvrdiť, že sa mi to nepáči. Ja mám Matkina rada (ale ak vysvitne že je to vážne Evita budem vážne sklamaná keďže ju vážne nemusím
podla mna je to fakt super na citanie, pobavenie, niekedy som sa v tom nasiel, pozamyslal sa... su to knihy o zivote taky aky je aspon tie diely co som cital
@12 ....hovoris mi uplne z duse aj mne sa strasne pacia jeho (jej?) knihy...a s mojimi kočkami (naj. kamošky) tieež rady diskutujeme o jeho knihách pretože si myslim ze prdsa len aj ked niesu pisane ako odborna literatúra...sú zo života a preto davaj ludom aj nieco do žiovta..podla toho či si to človek pripustí...suhlasim s vami je to "oddychovka" ...no ja ma momentalne take odbobie kedy ma taketo knihy beruu ...a nie preto ze tam je pisane o sexe...ale proste v tom občas vidím vlastnú realitu..a to ma na tom baví...a občas aj poriadne pobavi
a neviem či je to Evita...čítala som aj jej knihy a nepríde mi to zrovna akonidentické písanie hm..možno sa raz dozvieme
@uspavanocka aj mňa hned napadlo že je to Evita,hovorí sa to aj ked je to iný štýl písania a nemyslím si že by Evita popri jej knihách musela písať niečo aj anonýmne ale pravdu sa my asi nedozvieme tak skoro ak niekedy Ale podľa mňa je to nejaká žena
Mám prečítané všetky jeho či jej knihy. Nieje to náročné čítanie, ale je skvelé. Nezaoberám sa myšlienkou, či je to žena alebo muž. Myslím si, že tie knihy sú fajn a veľmi rada sa k nim vraciam.
Aj ja mám všetky, práve som dočítala Nie na ústa. Veľmi príjemné čítanie. Kniha podľa mňa nemusí byť extra zložitá, aby som nad každou vetou päť minút rozmýšľala, že o čom to je, Nehrám sa na intelektuálku, a dokážem si prečítať aj knihu ako je Matkinova. Len by som chcela vedieť, kto to je Aj keď teraz to má nádych tajomnosti, každý si o autorovi urobí predstavu sám a možno preto je stále zaujímavý.
A ešte dodám, že "Miluj ma ironicky" ma napríklad dosť sklamalo. Ale inak ostatné fajn. Už mi chýba do kompletnej zbierky len Aj ja teba a Láska je chyba v programe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Teraz jeho (jej?) knihy naozaj nemusím..
a mám strašne rada Matkina.
všetky jeho knihy som prečítala a k niektorým sa po rokoch aj vrátila a stále rovnako ma bavia, zasmejem sa na nich, aj sa zamyslím, že má vlastne pravdu.
je to taká oddychovka, čo ale neznamená, že to je zlé.
takže na Matkina mi nekydajte
tak ci onak.. som rad, ze mam tu cest napisat - never read any of that, not even held in hand
a neviem či je to Evita...čítala som aj jej knihy a nepríde mi to zrovna akonidentické písanie hm..možno sa raz dozvieme
ale ako uz bolo pvoedané, velmi dobre sa to číta
a tiež to strasne zbožnujem