Nazval som to mazaný business, lebo mazaný businessman zarobí za krátky čas ovela viacej cashu než normálny a pracuje "fakt zaujímavo". Zaujíma ma či tu je tiež niekto taký, lebo ja som ten mazaný businessman. Vlastne či niekto robí velké odrbávania alebo
Ja tu točím o inej kope prachov , takže takéto dačo predávať nepotrebujem. A okremtoho fotky mamky, to len najväčšieho úchyla môže napadnúť a ešte k tomu na škole tststs...
Jaj a ešte som zabudol, číslo tvojho občianskeho ťa poprosím... keď už máme obchodovať, musí to byť seriozne... uplne mi stačí keď to sem do komentu napíšeš Ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a tie žuvačky s ftalátmi láskavo prestaň družinárom predávať.
Ja tu točím o inej kope prachov , takže takéto dačo predávať nepotrebujem. A okremtoho fotky mamky, to len najväčšieho úchyla môže napadnúť a ešte k tomu na škole tststs...
@roman103
Pestuješ trávu? Kde bývaš?
Jaj a ešte som zabudol, číslo tvojho občianskeho ťa poprosím... keď už máme obchodovať, musí to byť seriozne... uplne mi stačí keď to sem do komentu napíšeš Ďakujem.