V budúcnosti by som chcela chodiť na medicínu. Akurát idem robiť prijímačky na SŠ a neviem či ísť na zdravotnú alebo na gympel, keby gympel tak zvolím pravdepodobne anglický bilingválny, aby som na výšku mohla ísť v zahraničí. ....
Všetci vravia, že gympel ťa pripraví na vysokú, ale nemáš žiadnu prax, a tri roky sa budeš učiť predmety, ktoré ťa nebudú zaujímať
Ja som sa rozhodovala tiež medzi dvoma školami, vybrala som si gympel, a rozhodnutie neľutujem, pretože som to mala čas prehodnotiť a to, čo som chcela študovať v deviatke, už vôbec nechcem
Na gyme ťa pripravia na prijímačky omnoho lepšie ako na zdravotke, ale je pravda, že na zdravotke ťa z časti pripravia na to, čo ťa čaká na medine. Anglické bilingválne je podľa mňa skvelé, síce to je 5 rokov a neviem, ako to funguje tam, kde plánuješ ísť ty, ale aspoň u nás to je tak, že sa v piatom ročníku venuješ z najväčšej časti biológii, chémii a fyzike. Ja to mám tak, že mám týždenne 8 hodín chémie, 8 hodín bioly a 2 hodiny fyziky, čo som si vlastne zvolila sama a potom povinne ešte 6 hodín cudzieho jazyka (nie anj), konverzácia z angliny-2 hodiny a telesná. Je to smrť, ale je to užitočné.
Moje kamošky z gympla čo šli na medicínu (mali vkuse čisté jednotky zo všetkého) sa tam nedostali. A zase kamošky, šo študovali školy typu hotelovka sa počas tých 4 rokov vo volnom čase pripravovali na príjimačky, učili testovnice a všetko a ich prijali.
Ale ked bilingválne gymko, tak to je super, anglina je naj
@6 , Moje sestry z gympla, ktore mali vkuse ciste jednotky zo vsetkeho, sa tam v pohode dostali. A zase iny kamarat, ktory mal tiez na gympli vkuse ciste jednotky zo vsetkeho, sa tam nedostal... pochop, ze VZDYCKY zalezi od ziaka. je jedno, ci chces ist na vs zo zdravotky, ci gympla.. ide o to kolko casu sa tomu rozhodnes ty sama venovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som sa rozhodovala tiež medzi dvoma školami, vybrala som si gympel, a rozhodnutie neľutujem, pretože som to mala čas prehodnotiť a to, čo som chcela študovať v deviatke, už vôbec nechcem
Ale ked bilingválne gymko, tak to je super, anglina je naj