Kto sa chystá tento rok na "medinu" do BA? Už ste sa začali všetci učiť? Ak nie, kedy plánujete? Máte aj "doučká"? Darí sa vám to učiť? Nejaké typy a rady rada prijímem
Konečne niekto, kto ide študovať niečo normálne za to si zaslúžiš moju radu síce neštudujem medicínu v Blave ale v MT ale postup by mal byť taký, že si zoženieš gymnazialne chemie a gymnazialne biologie, za 2 mesiace by si tie knihy mala zmáknuť a až potom sa vrhnúť na podklady, tie si prejst tak 3x aby sa ti moc nezafixovali tie moznosti v podkladoch do hlavy lebo na prijimackach ti prehodia moznosti a clovek je z toho niekedy pekne v ....... a podklady sú tvorené z gymnaziálnych kníh, zjem kefu ak je tam niečo čo v gymnazialnych knihach nieje ide o to, že podklady maju slúžiť na opakovanie a nie ako zdroj vedomostí toto je 100% istota ako sa na medicínu dostať, ak chceš iba 50% šancu tak si kup podklady a uč sa ich cely rok ako telefonny zoznam, ale z takych sa vždy smejem lebo ja som zastanca zdraveho rozumu
noo hej, ale určite by som skúsil aj ten MT, predsa len sú tam 4 možnosti a vždy len 1 správna v MTna prijimačkach je náročná chémia, to by chcelo nejaké doučko ak by si chcela do MT ale dá sa to naučiť aj z kníh bez doučka, len to chce veľa času
@8 jjj knihy mám všetky, učím sa z nich a vždy si zároveň robím aj otázky k tomu....príklady sú trošku horšie, s tým mám problémy doučko na chémiu mám, čiže to je super...len pri tej našej škole nemám vôbec na nič čas :/
@1topsecret no v MT som sa poriadne drtil tie gymnazialne knihy, chemiu som sa kusok ucil aj z netu lebo nie vsetkemu som z knih pochopil a sukromne doučka so riadne drahe a biologiu som vedel tak, že som vedel aj odsek aj stranu kde sa nejaka veta nachadza a môžem odprisahať že nič viac ako je v tych knihach na prijimačkach nebolo ale treba ich vediet ozaj dobre a hlavne kurzivu, info pod obrazkami, aj obrazky si vsimat no proste take pikošky, predsa len potrebuju nejakych 200 studentov z 1700 a to nemôžu davať lahke veci makajte !
@10 vždy ma vedia tieto slová tak podporiť len teda asi sa budem viac sústrediť na BA..ale možno skúsim teda aj MT...zato nič nedám,že? podla teba je kde lepšia??
neviem,ako je to v MT,ale v BA je to cisto otom,kolkokrat si prejdes podklady..a to ty povie kazdy,aj naša ucitelka. Cim viac si prejdeš,tym lepšie. Ty v BA nemas 2hodiny casu rozmyslat,co tvori predny mozog a podobne,ale je to o biflovaní. Ja som si napríklad tiez presiel podklady asi 10x a preto som bol tak dobr eumiestnení (nie,nehlasil som sa do ba,niekam inde)...Aj príklady z chemii si treba viackrat preratat,nie len raz.A aj ked dobre chapem chemiu,aj tak som nechcel riskovat,a riadne som sa to nabiflil
@majo325 pozri, ja som nepovedal že podklady si netreba prechadzat ale tvrdim ze staci max 3 krat a vsetko je o tom ci tomu rozumies, potom ti aj tie podklady idu odruky, tie 2 hodky sú viac než dosť v MT máš na 160 otazok 135 minut a tam rozmyšľa človek nad každou lebo podklady niesú a väčšina tam dobru polhodku nemala čo robiť takze stihať sa v pohode všetko dá
Mňa to čaká až na rok ale súhlasím s tým, že iné otázky ako v knihách nie sú. Akurát treba trochu aj zapojiť logiku nie len nabiflene čakať znenie poúčky
Ahojte, tiez by som mal zaujem ist tento rok do MT, ale potreboval by som este trosku vylepsit chemiu. Mohli by ste mi odporucit nejake knihy/materialy z ktorych ste sa ucili vy? Popripade daju sa zohnat aj priamo z ich stranky nejake veci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ak môžem, tak čo sa týka MT, tam ti takisto stačili vedomosti z gymnaziálnych kníh ?
A si tam zatiaľ spokojný ?
vďaka za info teda
neviem,ako je to v MT,ale v BA je to cisto otom,kolkokrat si prejdes podklady..a to ty povie kazdy,aj naša ucitelka. Cim viac si prejdeš,tym lepšie. Ty v BA nemas 2hodiny casu rozmyslat,co tvori predny mozog a podobne,ale je to o biflovaní. Ja som si napríklad tiez presiel podklady asi 10x a preto som bol tak dobr eumiestnení (nie,nehlasil som sa do ba,niekam inde)...Aj príklady z chemii si treba viackrat preratat,nie len raz.A aj ked dobre chapem chemiu,aj tak som nechcel riskovat,a riadne som sa to nabiflil
Proste vyber si skolu kup si testovnice a nauc sa ich robit na 95% a mas to