Uchádzam sa o štúdium na Univerzite Palackého.Mám ale problém s tým ako sa učiť. Mám tú knihu Rýchlokurz chémie ale otázok je tam málo. Oproti napríklad takej Blave. A Biológia, kedy sa stačí učiť tieto otázky ? Lebo čo som sa naučila to som aj zabudla
@1 počuj, neboj sa riešiť svoje problémy (všimla som si že tieto komenty píšeš na všetko, každému) ak máš nízke sebavedomie, pocit menejcennosti alebo niečo, kľudne sa na mňa obráť, pomôžem ak budem môcť
@mccafe nevšimaj si tú(alebo toho) ajatus. každý kto má iní názor ako on/a je debil a má sa liečiť atd.šak už aj mne to povedal/a pretože počúvam punk a nepáči sa mi ružová
@Ajatus takže problém je, že si nevyštudoval VŠ? Tak stačí trochu viac snahy, uvidíš, že sa to dá. A budeš mať titul aj ty. A vyhodili ťa alebo si sa nedostal ?
@11 hento som čitala diki ty už si na vš? Každy moj spolužiak sa uplne nonstom uči otazky do blavy a ja sa nemam až tak čo učiť okrem naspamať teoriu a otazky z bio čo ešte zabudnem
@Mccafe pokial sa nechystas do BA, tak je Ti uplne na nic ucit sa ich modelovky naspamat. ak chces ist na skolu, kde nemaju zverejnene otazky (MT, Brno...), tak nezostava nic ine, len sa naucit normalne tie temy, ak ma nejake svoje otazky, na 100% si ich zadovaz a prejde si ich/ nauc sa ich . drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov