Ahojte, chcela by som vedieť váš názor.Zle mi vychádzajú roky, chcela by som ísť študovať na bilingvalne gymko s 5ročným študium.Rodičia mi hovoria že stratím rok oproti mojim rovesníkom.A medicína v ktorej chcem pokračovať sa študuje 6 r. Oplatí sa to?
a vieš o tom, že niektorí ľudia si dávajú dobrovoľné pauzy, venujú sa niečomu inému, alebo sa jednoducho rozhodnú ísť na VŠ neskôr? (= a wooow, prekvapenie, stále sa to oplatí, ak si chceš splniť sen ((=
len mysli aj pragmaticky, či sa tým v budúcnosti uživíš....medicína nie je sranda, musíš sa vzdelávať celý život, nekončí sa to diplomom, čakajú ťa atestácie atď. (= nehovoriac o tom, že ako žena si budeš musieť vybrať medzi tým, či budeš chcieť byť špičkovou lekárkou, alebo matkou (= chvíľu pôjde oboje, ale raz si budeš musieť vybrať...
a keď premýšľaš nad tým, že stratíš rok....premýšľaj aj nad tým, že medicínou "zabiješ" celý život ((=
ja som išla na bilingválne gymnázium z 9 triedy, teraz som v piatok maturitnom ročníku a rovnako ako ty idem, teda chcem ísť aj ja na medicínu a nevidím v tom nijaký problém resp nevýhodu - práve naopak viem jazyk na veľmi dobrej úrovni, budem mať z neho odbornú štátnicu, ktorá mi potom určite pomôže pri Erazme a navyše aspoň ja som mala celý druhý, tretí a štvrtý ročník zvyšenú dotáciu chémie, biológie a fyziky a to 3 hodiny do týždňa a to nie je tiež na zahodenie kvôli prijímačkám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
len mysli aj pragmaticky, či sa tým v budúcnosti uživíš....medicína nie je sranda, musíš sa vzdelávať celý život, nekončí sa to diplomom, čakajú ťa atestácie atď. (= nehovoriac o tom, že ako žena si budeš musieť vybrať medzi tým, či budeš chcieť byť špičkovou lekárkou, alebo matkou (= chvíľu pôjde oboje, ale raz si budeš musieť vybrať...
a keď premýšľaš nad tým, že stratíš rok....premýšľaj aj nad tým, že medicínou "zabiješ" celý život ((=