Po pauze som začala brať zase tabletky, prvú som mala zobrať v prvý deň krámov.. myslela som si že krámy som už dostala, tak som zobrala prvú.. Baby neviete zo skúsenosti, či mi teraz krámy prídu, či až po dobratí?
@denafilth Kedze aj postup v oddialeni menstruacie je, ze neprestanes antikoncepciu brat a zakladny princip menstrovania je v poklese hladiny hormonov pre zastavenie aktivity vajecnikov a regeneracie maternice, resp. odstranenie pripravenej vystelky pre oplodnene vajicko. Z tohto dovodu ked zvysis hladinu hormonov pomocou antikoncepcie na urcitu uroven fazoveho cyklu vajecnikov, zamedzis ako dozrievaniu vajicok tak i menstruacnej faze. Vysadenim, resp. prerusenim podavania HA je zmena hladiny hormonov na uroven menstruacneho obdobia, avsak jedna sa o falosnu menstruaciu, kedze vystelka maternice nebola v pravom zmysle pripravena na oplodnene vajicko, takze menstruacia je cistejsia, kratsia a obsahuje menej vystelky maternice nez pri menstruacii bez antikoncepcie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty