Ahojte, potrebujem poradiť ..mohla byť tehotná keď som použila istú vreckovky na utretie do ktorej sa hodinu predo mnou utrel môj partner? Mala som v tej dobe deň po plodnych dňoch a od včera mám slabé spinenie ale od teho co sa to stalo ubehli len 3 dni.
Cakas soplikoveho trola mrzi ma to ale urcite to spolu zvladnete len ho nezabijaj ale poradila by som ti..tu na birdzi uz bolo par takych pripadov tak sa skontaktuj s mamickami v podobnej situacii urcite si budete rozumiet a vela si poradite
Tak teraz naozaj, šanca že môžeš byť tehotná je menšia ako minimálna.
Ale prosím ťa do budúcnosti, si už predsa dospelá (teda aspoň papierovo, a ak je tvoj vek tu na birdzi správny), tak si doparoma zisti čo robíš, skôr než to urobíš. Normálne sa zahraj na negramotné dieťa a napíš priamo do vyhľadávača googlu heslá ako Čo je to sex, Ako dochádza k oplodneniu , a podobne, Pretože očividne tomu absolútne nerozumieš.
Nechcem ťa teraz nejako urážať, ale vážne pre tvoje vlastné dobro, prekonaj blbé pocity a reálne si na internete tieto veci naštuduj, keď ich s tebou rodičia neprebrali. Aby raz aj tvoje deti nemuseli takéto kraviny riešiť v osemnástich, a aby už potom nebolo náhodou neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale prosím ťa do budúcnosti, si už predsa dospelá (teda aspoň papierovo, a ak je tvoj vek tu na birdzi správny), tak si doparoma zisti čo robíš, skôr než to urobíš. Normálne sa zahraj na negramotné dieťa a napíš priamo do vyhľadávača googlu heslá ako Čo je to sex, Ako dochádza k oplodneniu , a podobne, Pretože očividne tomu absolútne nerozumieš.
Nechcem ťa teraz nejako urážať, ale vážne pre tvoje vlastné dobro, prekonaj blbé pocity a reálne si na internete tieto veci naštuduj, keď ich s tebou rodičia neprebrali. Aby raz aj tvoje deti nemuseli takéto kraviny riešiť v osemnástich, a aby už potom nebolo náhodou neskoro
Za hodinu spermie vyschnú, ledaže tie jeho sú nejaké špeciálne, ideálne schopné sa šplhať hore vagínou.