14.10., a je to prekvapujúco frekventovaný dátum narodenia, na strednej mala vtedy narodky moja triedna, môj profesor biológie a nejaká praktikantka čo nás pár týždňov učila na dejepise
wooo aj ja tu dam svoj dzignuty datum narodenia 8.7.1990 , nedela okolo pol osmej rano, mal som sa narodit v piatok 13 , vraj ale tak narodil som sa kedy som sa narodil
jenam... napadla.. v hlave isto.. aa neviem preco prave som na to myslel... nedokazem vysvetlit preco..aale dame aj takuu.. teda ak dovoliis? zee ako vas napadlo vytvorit forum aaa je skoro najdiskutovanejsie. . to ma tesii aa ak som nemohol vytvoriit.. fakt prepaac.. bez srandy..aa vdakaa zaa ohlasyy pozdravujeem
Depresívny Mesiac (toto sa o nom hovorí) ale milujem svoj mesiac narodenia yeaaah (má svoje výhody a z jeho nevýhod som si spravila príjemné dni heh ) aj láv septembr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
@14matka14 aj môj chalan tiež.. inak všetko najlepšie..
23 sa narodili milé , inteligentné , krásne a múdre deti
juchu zachvilu 18
presne ale možno vyhráme
@shemy presne tak aj ja si myslím...krásny deň narodenia dokonca mám aj v profile napísané čo ten deň znamená
@bells vitaj v klube baran
@johnysheek ten momentálny asi
@lucina223 deň predo mnou
@ena233 serus baran
shemy pravdaaa...
aj ja soom.. 23.11
ale nechápem prečo je s júnom dokopy (ach)
pozdravujem Baranov!
JA!!!
@elkiller
Povieš mi ,prosím ta aký význam má táto anketa?? či len tak ForFun?
jenam... napadla.. v hlave isto.. aa neviem preco prave som na to myslel... nedokazem vysvetlit preco..aale dame aj takuu.. teda ak dovoliis? zee ako vas napadlo vytvorit forum aaa je skoro najdiskutovanejsie. . to ma tesii aa ak som nemohol vytvoriit.. fakt prepaac.. bez srandy..aa vdakaa zaa ohlasyy pozdravujeem