ahojte baby,
6. den mi meskaju kramy co sa mi nestava... maximalne tak 2-3 dni... asi pred 2 dnami mi bolo tak zle ze som skoro odpadla, tocila sa mi hlava, bolo mi na vracanie a mala som navaly tepla... stale ma pobolieva podbrusko a je mi na vracanie..
Myslím, že keď to bolo s ochranou, tak by si nemala byť v tom. Meškajú ti keď tak zo stresu, infekcia a tak.
Mne meškali teraz tiež 6 dní a na 7 som ich dostala.
ja nechapem čo nové sa chceš dozvediet, šak každému je jasné že také veci sa stávajú aj keď človek neni tehotný.
ale asi si proste potrebuješ prečítať uistenie že pravdepodobne tehotná nie si, tak teda neboj, nevidím dôvod aby si bola, a nevoľnosti by sa tiež nemali vyskytovať po 4 dňoch od otehotnenia.
a ináč to nevieš naisto že pred koľkými dňami si mala sex?
To moj brat takto stresuje pravidelne uz sa len smejem natom lebo uz by mal tolko deti ze ciganska rodina tolko nema
Ak si mala vela stresu , lieky ,choroba, ovocie, unava .. z cohokolvek ti mozu meškat stresovat a hned hovorit o tehotenstve je urychlene..... Sama vravis ze ti bolo pred par dnami zle , tak vidis zle ti bolo skrz nieco tak asi niesi OK tym padom ti meškaju, hotovka.
@burble ja viem len som v takejto situacii este nebola... pisem ze max 2-3 dni mi mesakju...a jasne ze viem... napisala som 4-6 lebo to bolo aj pred 4 aj pred 5 a aj pred 6 dnami...
@simi2214 neboj, plodu trvá vyše týždňa kým sa vôbec dostane do maternice a zahniezdi sa a až potom pomaly začínajú tehu príznaky atď, takže nie je fyziologicky možné, aby to čo pociťuješ boli príznaky tehotenstva.. pri meškaní si každá zažije tieto bolesti pŕs a podbruška podľa mňa, ale uvidíš že za pár dní MS príde a bude dobre..
@simi2214
nechcem veľa spamovať, ale spomenula som si.
Mama mi poradila raz, aby som si pri spchovaní dala teplú vodu na kríže asi 2 minúty?
Mne osobne to nepomohlo, no ale jej sa vraj dostavili na druhý deň.
Tak za pokus to stojí.
pokiaľ viem, tak nemusí ani prasknúť, stačí malá dierka alebo tak podobne, ono to aj na gynekológii stále prízvukujú, že kondómy nemajú 100% účinnosť
a čítala som aj taký fakt, že napríklad nosenie kondómov v peňaženke je blbina, lebo prechodom z tepla do zimy a podobne sa tá guma rozťahuje a sťahuje a tým vznikajú opäť malilinké dierky, ktoré síce voľným okom viditeľné nie sú, ale za nový život zodpovedné byť môžu
ale opäť sa opakujem, netreba sa báť.. ako hovorí moja sestra "otehotnieť je oveľa ťažšie, ako sa zdá"
@simi2214 6 dní ti meškajú a pred 6 dňami ste mali chránený sex. ty z čoho chceš byť tehotná? tehotenské prejavy sa objavia najskôr o 10 dní po počatí, pretože to je zhruba čas, kým sa oplodnené vajíčko zahniezdi v maternici. až od toho bodu sa vôbec dá hovoriť o tehotenstve, keďže až vtedy je nový život spojený so ženským telom.
za druhé, existuje taká vec, volá sa to ovulácia. pri pravidelnom cykle zvykne chodiť pravidelne niekedy v období od 8 dní po prvom dni až po 10 dní pred prvým dňom cyklu (keď to dostaneš). občas sa stane, že k ovulácii nedôjde, a vtedy sa môže objaviť aj nezvyčajne krátky alebo dlhý cyklus, čo môže byť tvoj prípad. zle ti mohlo prísť kľudne z nejakej virózy alebo proste z nervozity. tehotná nie si!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Mne meškali teraz tiež 6 dní a na 7 som ich dostala.
ale asi si proste potrebuješ prečítať uistenie že pravdepodobne tehotná nie si, tak teda neboj, nevidím dôvod aby si bola, a nevoľnosti by sa tiež nemali vyskytovať po 4 dňoch od otehotnenia.
a ináč to nevieš naisto že pred koľkými dňami si mala sex?
Ak si mala vela stresu , lieky ,choroba, ovocie, unava .. z cohokolvek ti mozu meškat stresovat a hned hovorit o tehotenstve je urychlene..... Sama vravis ze ti bolo pred par dnami zle , tak vidis zle ti bolo skrz nieco tak asi niesi OK tym padom ti meškaju, hotovka.
A simi2214 nemáš začo, snáď sa dostavia čím skôr
nechcem veľa spamovať, ale spomenula som si.
Mama mi poradila raz, aby som si pri spchovaní dala teplú vodu na kríže asi 2 minúty?
Mne osobne to nepomohlo, no ale jej sa vraj dostavili na druhý deň.
Tak za pokus to stojí.
Vsetko je raz prvy krat
nieže by som ťa chcela stresovať, lebo podľa mňa na 100% tehotná nie si, len ťa chcem vyviesť z omylu
a čítala som aj taký fakt, že napríklad nosenie kondómov v peňaženke je blbina, lebo prechodom z tepla do zimy a podobne sa tá guma rozťahuje a sťahuje a tým vznikajú opäť malilinké dierky, ktoré síce voľným okom viditeľné nie sú, ale za nový život zodpovedné byť môžu
ale opäť sa opakujem, netreba sa báť.. ako hovorí moja sestra "otehotnieť je oveľa ťažšie, ako sa zdá"
len som mala chuť poučiť niekoho o týchto mojich nadobudnutých informáciách, keďže svojho partnera nemôžem
za druhé, existuje taká vec, volá sa to ovulácia. pri pravidelnom cykle zvykne chodiť pravidelne niekedy v období od 8 dní po prvom dni až po 10 dní pred prvým dňom cyklu (keď to dostaneš). občas sa stane, že k ovulácii nedôjde, a vtedy sa môže objaviť aj nezvyčajne krátky alebo dlhý cyklus, čo môže byť tvoj prípad. zle ti mohlo prísť kľudne z nejakej virózy alebo proste z nervozity. tehotná nie si!
Pravdepodobne si tehotná. Poďakuj oteckovi, že si práve splodil vnuka.