@tancu
1. "Lebo som nedávno zrejme omylom vymazala inštalačku a tak mi prestal fungovať moj starý"
..."a tak mi prestal fungovať"? použitá spojka sa používa pokiaľ chceš vyjadriť kauzalitu medzi dvoma udalosťami. len si nesprávne použila spojku, alebo máš pocit že je v tom nejaká kauzalita?
2. @loveistheanswer ...vysvetlíš mi ako to ktorá verzia windowsu ide najnovšie vyjsť súvisí s officom?
ak máš ISIC, kúp si Office 365 za 69€ aj so slúchadlami, myslím, že to nie je taká hrozná suma, budeš mať čisté svedomie a najnovší Office, ktorý je úplne parádny
@tryptaminedream@dannyd14 fíha, to skutočne potrebuje komentár, že som jej povedal že napísala niečo čo je zaprvé blbosť a zadruhé to asi nechcela povedať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1. "Lebo som nedávno zrejme omylom vymazala inštalačku a tak mi prestal fungovať moj starý"
..."a tak mi prestal fungovať"? použitá spojka sa používa pokiaľ chceš vyjadriť kauzalitu medzi dvoma udalosťami. len si nesprávne použila spojku, alebo máš pocit že je v tom nejaká kauzalita?
2. @loveistheanswer ...vysvetlíš mi ako to ktorá verzia windowsu ide najnovšie vyjsť súvisí s officom?
3. v diskusiách žiadny warez, čiže @admin